Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neįprastas vagių grobis: loterijos bilietai, lašiniai, „piemuo“ ir kiaulidės vartai

Tai, kad vagių grobiu tampa juvelyriniai dirbiniai, rankinės, mobilieji telefonai, kompiuteriai, transporto priemonės ar jų dalys – dažnas įvykis. Tačiau šią savaitę Lietuvoje užfiksuotos kelios neįprastos vagystės. Štai Šiauliuose atvirai pavogti 25 loterijos bilietai, o Alytaus rajone – 240 eurų įkainoti 20 kg lašinių.
Spyna
Spyna / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šiaulių Gegužių g. gegužės 4 d. apie 16 val. iš parduotuvės „Aibė“ 1989 m. gimęs vyras atvirai pagrobė 25 lošimo bilietus „Perlas“. Turtinė žala tikslinama. Vyras nesulaikytas, policijos ieškomas.

Laikotarpyje nuo gegužės 3 d. 18 val. iki gegužės 5 d. 10 val., Mažeikių r., Dagių k., iš 1964 m. gimusio vyro gyvenamosios sodybos pavogtas elektrinis piemuo, kurio vertė 1000 eurų. O štai Pasvalio rajone trečiadienį pasigesta metalinių vartų.

Kaip praneša Panevėžio apskrities policija, gegužės 3 d. buvo pastebėta, jog Pasvalio r., Šalnaičių k., yra pavogti aptvertos kiaulidžių komplekso teritorijos metaliniai vartai. Nuostolis– 380 eurų.

Dar dvi neįprastos vagystės užfiksuotos penktadienį.

Gegužės 5 d. apie 16 val. Alytaus rajone, išdaužus plastikinio lango stiklo paketą, buvo įsibrauta į negyvenamą sodybą, priklausančią 1964 m. gimusiai pilietei V.Ž. Iš sodyboje buvusio šaldytuvo dingo maisto produktai, t. y. 20 kg lašinių. Padaryta 240 eurų turtinė žala.

1972 m. gimęs vyras, gyvenantis Panevėžyje, pranešė, kad gegužės 5 d. apie 18.50 val., atvykęs į nuolat negyvenamą sodybą Panevėžio r., Vadoklių sen., rado išlaužtas keturias skirtingas spynas: ūkinio pastato, mūrinės rūkyklos, mūrinio ir medinio garažų.

Iš mūrinės rūkyklos pagrobtas suvirinimo aparatas. Iš garažo – 100 metrų ilgio elektros kabelis. Nuostolis – 180 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius