Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Paauglį sumušęs apsauginis siautėjo ir anksčiau – nufilmuotas žiauriai „bananu“ daužomas vyras

Gruodžio 12 dieną Vilniaus ligoninėje atsidūrė žiauriai sumuštas keturiolikmetis. Paaiškėjo, kad paauglys buvo įtartas vagyste, už tai apsaugos darbuotojas jį nupurškė ašarinėmis dujomis, o vėliau smarkiai apdaužė. 15min portalui pavyko gauti filmuotą medžiagą, kur matoma, kad apsauginis siautėja jau nebe pirmą kartą.
Smurtaujantis apsaugos darbuotojas
Smurtaujantis apsaugos darbuotojas / 15min nuotr.

Šis apsaugos darbuotojas dėmesio centre atsidūrė, kai su juo Jeruzalės gatvėje esančiame prekybos centre IKI susidūrė paauglys – ligoninėje 2003 m. gimusiam nepilnamečiui buvo diagnozuotas ragenos maišelio nudegimas, krūtinės ląstos ir galvos sumušimas, plaštakos nubrozdinimas, inksto sumušimas bei hematoma.

Prieš pusantrų metų, balandžio 23-iosios vakarą, tas pats apsauginis Jasinskio gatvėje esančioje IKI parduotuvėje daužė vyrą.

Vaizdo įraše matyti, kaip „bananą“ pagriebęs apsaugos darbuotojas vyriškiui suduoda maždaug dešimt smūgių. Kaip 15min pasakojo vaizdo įrašu pasidalijęs šaltinis, apsaugos darbuotojas savo „žygdarbių“ nė kiek nesigėdijo.

„Šį įrašą pats jis rodė visiems savo draugams ir ne tik“, – sakė jis.

VIDEO: Nufilmuota, kaip apsaugos darbuotojas žiauriai daužo vyriškį

Šis apsaugos darbuotojas į užklausas pirmadienį neatsakė. Ką tiksliai padarė mušamas vyras nėra aišku, tačiau tądien dėl vagystės šioje IKI parduotuvėje į policiją niekas nesikreipė.

Kaip minėjo šaltinis, sumuštas vyras parašė pareiškimą policijai, tyrimą vykdė Vilniaus miesto 2-asis policijos komisariatas.

„Žinau tiek, kad bylą uždarė, nes žmogus atsiėmė pareiškimą“, – sakė šaltinis.

Vilniaus policija patvirtino, kad minėtas incidentas iš tiesų buvo. Tiesa, jis užregistruotas tik kitą dieną, kai sumuštas vyras kreipėsi į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

„11 val. 43 min. į ligoninę dėl kairio dilbio, nosies sumušimo ir girtumo kreipėsi 1964 gimęs Vilniaus gyventojas, kuris paaiškino, kad balandžio 23 dieną 21 val. 30 min. jį sumušė apsaugos darbuotojas“, – informuoja Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Apie įvykį policiją informavo ligoninės darbuotoja.

Policija taip pat patvirtino, kad ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio buvo pradėtas, tačiau vėliau jis nutrauktas.

Praėjusią savaitę parduotuvėje paauglys buvo apkaltintas vagyste ir sumuštas. Šiuo metu dėl incidento policijoje vyksta ikiteisminis tyrimas.

„Grifs AG“ atstovai informavo, kad šis apsauginis jų įmonėje dirba nuo 2017 metų balandžio. Po incidento įmonėje pradėtas tarnybinis patikrinimas, šiuo metu apsaugos darbuotojas yra laikinai nušalintas nuo pareigų, vėliau bus sprendžiama dėl jo ateities.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius