Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelaimingą meilę išgyvenęs ir kraupiu moters nužudymu kaltinamas Andrius Laurikietis suimtas tik mėnesiui

Į Panevėžio apylinkės teismą antradienį atvestas Andrius Laurikietis, kuris įtariamas Panevėžio rajone nužudęs savo širdies draugę. Dvylikos, aštuonerių ir septynerių metų vaikus auginusi moteris buvo subadyta peiliu pirmadienį vakare greta Panevėžio esančiame miške.
Į teismą atvestas Andrius Laurikietis
Į teismą atvestas Andrius Laurikietis / Tomo Markelevičiaus nuotr.
Temos: 1 Nužudymas

Įtariamojo advokatė Eligija Norkienė-Paplauskė tvirtina, kad Andrius Laurikietis išgyvena dėl to, ką padarė. Anot advokatės, šis nusikaltimas – nelaimingos meilės atomazga.

„Tai nusikaltimas „iš meilės“. Nužudymas buvo spontaniškas veiksmas, kuris turėjo tokias pasekmes. Įtariamasis nenori bendrauti, yra susikrimtęs. Pagal jo elgesį galima matyti, kad jis gailisi. Jam pačiam tai yra didžiulė tragedija, ne tik nužudytosios bei įtariamojo šeimoms“, – sakė A.Laurikiečio advokatė E.Norkienė-Paplauskė.

Pirminiais duomenimis, nužudytoji norėjo vaikiną palikti, o jis – moterį susigrąžinti. Pora pastaruoju metu buvo išsiskyrusi, tačiau bendravo. Pasak advokatės, važiavimas į mišką buvo nužudytosios sprendimas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įtariamojo advokatė Eligija Norkienė-Paplauskė
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įtariamojo advokatė Eligija Norkienė-Paplauskė

Prokuroras Donatas Skrebiškis teismo paprašė įtariamąj suimti maksimaliai terminui – trims mėnesiams. Andriui Laurikiečiui gresia kalėjimo grotos, už kurių jis praleis nuo 7 iki 15 metų.

„Miške jie sustojo pasikalbėti. Pokalbio automobilyje metu kilo konfliktas. Iš pradžių jis buvo žodinis, bet vėliau įtariamasis ėmėsi veiksmų – išsitraukė peilį. Pagal pirminius bylos duomenis, peilis priklauso įtariamąjam. Jis ginklą turėjo su savimi. Įtariamasis norėjo toliau tęsti santykius, bet moteris nesutiko. Įtariamasis vis dar yra šoko būsenoje, todėl daugiau detalių paaiškės tęsiant ikiteisminį tyrimą“, – tvirtino prokuroras D.Skrebiškis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Prokuroras Donatas Skrebiškis
Tomo Markelevičiaus nuotr./Prokuroras Donatas Skrebiškis

Teismas kažkodėl netenkino prokuratūros prašymo įtariamąjį suimti ilgiausiam terminui – trims mėnesiams ir skyrė tik mėnesį suėmimo.

Dešinėje nužudytoji N.M.
Dešinėje nužudytoji N.M.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius