Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelegaliai degalus laikęs šiaulietis pareigūnams įkliuvo antrą kartą

Birželio 25 d. apie 14.00 val. Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šiaulių rajono kriminalinės policijos pareigūnai, pastebėjo Pagėgių gatvėje stovintį juodos spalvos automobilį Audi A4. Pareigūnų dėmesys iškart nukrypo į šalia automobilio stovėjusį vyrą, kuris į automobilio baką pylėsi kurą iš metalinės talpos.
Kontrabandiniai degalai
Kontrabandiniai degalai

Pagėgių gatvės namo kieme stovėjęs vyras Šiaulių rajono kriminalinės policijos pareigūnams prisistatė namo šeimininku K.K. ir patvirtino, kad pagelbėjo draugui. Šešiasdešimtmetis namo šeimininkas atvirai kalbėjo, kad turi ir daugiau dyzelino, kurį neseniai įsigijo ir naudoja tik savo reikmėms.

Namo pagalbinėse patalpose vyras laikė šešias – 10, 20 ir 30 litrų talpas, kuriose buvo 110 litrų dyzelinių degalų. Tačiau K.K. jokių degalų įsigijimo dokumentų, kokybės sertifikato pareigūnams pateikti negalėjo, nes jų neturėjo.

Rastas degalų kiekis viršijo leistino laikyti, be tam skirtų dokumentų, degalų kiekį. Šiaulių rajono policijos komisariate pradėta administracinė teisena, rastas dyzelinas paimtas.

Gegužės 12 dieną to paties namo kieme stovėjusiame automobilyje Ford Galaxy buvo rasta 13 įvairių dydžių talpų, kuriose buvo apie 300 litrų nelegaliai laikomo dyzelino.

Tuomet vyras pareigūnams teisinosi, kad dėl išaugusių degalų kainų, neatsilaikė pas jį su sunkvežimiu užsukusio nepažįstamo vairuotojo pasiūlymui ir iš jo įsigijo dyzelino, kurį persipylė į turėtas įvairaus dydžio talpas ir susidėjo į kieme stovintį lengvąjį automobilį Ford Galaxy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius