Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelegaliai į Lietuvą bandę patekti gruzinai nuo pasieniečių slėpėsi po egle

Naktį nelegaliai į Lietuvą iš Baltarusijos bandę patekti du gruzinai nuo pasieniečių slėpėsi po egle. Sulaikytus migrantus Lietuvos pareigūnai grąžino kolegoms kaimyninėje šalyje, trečiadienį praneša Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT).
Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai
Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai / Valstybės sienos apsaugos tarnyba

Trečiadienį apie 1 val. VSAT Vilniaus rinktinės Padvarionių užkardos pasieniečiai, naudodamiesi vaizdo stebėjimo sistema, Vilniaus rajono Pilkapių kaimo prieigose užfiksavo du asmenis. Jie iš Baltarusijos teritorijos neleistinoje vietoje perėjo sieną į Lietuvą.

Į šią vietą iškart buvo pasiųsti arčiausiai patruliavę VSAT pareigūnai. Jie pradėjo sekti pažeidėjų pėdsakais ir po kelių minučių miške sulaikė du vyrus. Šie buvo pasislėpę po egle.

Paaiškėjo, kad į Europos Sąjungą nelegaliai patekti bandė Gruzijos piliečiai. Abu 29-erių vyrai turėjo savo šalies pasus, kuriuose nebuvo Šengeno vizų.

Migrantai pristatyti į Vilniaus rinktinę, kur buvo apklausti. Atlikus visus formalumus pasieniečiai sulaikytuosius trečiadienį priešpiet per Medininkų kontrolės punktą perdavė Baltarusijos pareigūnams.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius