-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Nelegalias cigaretes slėpė žemų dažnių kolonėlėje

Per šventinį savaitgalį daugiausiai kontrabandinių cigarečių buvo sulaikyta Medininkų kelio poste, kur pareigūnai kontrabanda gabenamus rūkalus traukė ir iš Baltarusijos, ir iš mūsų šalies piliečių vairuojamų automobilių.

Išplatintame pranešime spaudai teigiama, kad Kūčių vakarą, apie 19 val., į Medininkų posto teritoriją iš Baltarusijos įvažiavo mūsų šalies piliečio E.R. vairuojamas automobilis „Audi 100 Avant“. Nors vairuotojas teigė, kad teturi du leistinus pakelius cigarečių, pareigūnai nusprendė detaliai patikrinti transporto priemonę. Apžiūrint bagažinėje įmontuotą žemų dažnių kolonėlę įtarimai pasitvirtino: už jos sienelės buvo rastas paslėptas rūkalų krovinys – 10 tūkst. vnt. „Minsk Capital“ cigarečių, daugiau kaip už 3,6 tūkst. Lt.

Panašus atvejis užfiksuotas ir keliomis valandomis vėliau, kai buvo nuspręsta patikrinti į postą atvykusį Baltarusijos piliečio V.S vairuojamą automobilį „Renault Velsatis“. Šį kartą specialiai įrengtas slėptuves pareigūnai aptiko automobilio slenksčiuose ir bamperyje, taip pat ir už galinių sparnų apdailos. Iš viso slėptuvėse buvo rasta 24 tūkst. 400 vnt. cigarečių „Minsk Capital“ beveik už 9 tūkst. Lt.

Pažeidėjams surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai, o nelegalūs cigarečių kroviniai, ir juos gabenusios transporto priemonės sulaikyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius