Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nelegalios degtinės fabrikėlius uždarė policija

Antradienį Žemaitijoje policijos pareigūnai aptiko ne vieną „naminukės“ gamyklą. Degtindariai darbavosi ir miške, ir laukuose.
Naminukės fabrikėlis
Naminukės fabrikėlius įsirengia ir miškuose. / VSAT nuotr.

Priešpiet Šilutės rajone,  Inkaklių kaimo miške aptiktas aparatas naminei degtinei gaminti, 410 litrų raugo bei 24 litrai į degtinę panašaus skysčio. Dėl šio įvykio miške sulaikytas ir apklaustas minėto kaimo gyventojas, 37-erių metų R. B.

Tos pačios dienos vakare Šilutės rajone, Katyčių kaimo laukuose aptikta šiaudų stirtoje užmaskuota įranga naminei degtinei gaminti, 10 tonų raugo ir 110 litrų į naminę degtinę panašaus skysčio. Įvykio vietoje sulaikytas ir uždarytas į areštinę 25-erių metų Katyčių kaimo gyventojas T. G.

Kretingos rajone policijos pareigūnai sužlugdė dar dviejų naminės degtinės gamyba užsiimančių piliečių verslus. Po pietų Leliūnų kaime esančioje sodyboje, priklausančioje 37-erių metų šeimininkei D. J., aptikti 38 litrai į naminę degtinę panašaus skysčio. Sodybos savininkė apklausta.

Tuo pat metu Kurmaičių kaime esančios 41-erių vyriškio sodybos ūkiniame pastate aptikti 45 litrai į naminę degtinę panašaus skysčio.  Dėl šio įvykio apklaustas tokio pat amžiaus Genčų kaimo gyventojas A. R.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius