Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 19 /17:23

Nemenčinėje atliekant statybos darbus pramuštas dujotiekis, dujų tiekimas nutrauktas 155 vartotojams

Ketvirtadienį statybas Nemenčinėje, Pakrantės gatvėje, sustabdė trūkęs dujų vamzdis. Į įvykio vietą išsiųstos specialiosios tarnybos. Įvykus avarijai buvo evakuoti gyventojai, teko laikinai atjungti apie 150 buitinių ir 5 nebuitinius vartotojus.
Dujos
Asociatyvinė nuotr. / Kęstučio Vanago/BFL nuotr.
Ketvirtadienį, 14.16 val., Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus rajoje, Nemenčinėje, Pakrantės g., statybų metu atliekant kasinėjimo darbus trūko dujų vamzdis, veržiasi dujos.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Strateginio vystymo skyriaus vadybininkės Jolitos Butkienės ketvirtadienio popietę išplatintame pranešime rašoma, kad birželio 19 d. apie 14.20 val. AB „Lietuvos dujos“ avarinė tarnyba gavo pranešimą apie vidutinio slėgio skirstomojo dujotiekio pažeidimą. Dujotiekį pažeidė statybos bendrovė UAB „Girsta Construction“, ekskavatoriumi vykdydama kasimo darbus.

Įvykus avarijai buvo evakuoti gyventojai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Laura Valauskienė sakė, kad evakuoti žmonės, gyvenantys 20 metrų spinduliu nuo įvykio vietos. Tikslus jų skaičius nežinomas.

Taip pat teko atjungti apie 150 buitinių ir 5 nebuitinius vartotojus (įmones) greta esančiose gatvėse.

Prieš 16 val. trūkęs dujų vamzdis buvo uždarytas. Dujų tiekimą vartotojams planuojama atstatyti iki šios dienos, t. y. birželio 19 d. vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius