-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 03 /18:05

Nemenčinėje vyras su „Mercedes“ vežė motiną iš bažnyčios, nespėjęs išsiblaivyti

Sekmadienį nuo ryto iki vakaro vyko policijos reidai visoje Vilniaus apskrityje. Tarp patikrintų vairuotojų buvo vienas vyras, „mersedesu“ vežęs mamą iš šventadienio pamaldų. Ironiška, bet būtent šis pareigingas Nemenčinės gyventojas tapo vieninteliu pažeidėju, kuriam šiandieną visoje apskrityje nustatytas girtumas.
Rytinis reidas Vilniaus vakariniame aplinkelyje
Asociatyvi iliustracija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Vienas neblaivus. Penki – be teisių. Dar vienas protokolas surašytas vienai vairuotojai už tai, kad leido vairuoti asmeniui, negalinčiam to daryti.

Tai apibendrinta šio sekmadienio reidų Vilniaus apskrityje statistika.

Reido organizavusios Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos kuopos vadas Donatas Mankauskas 15min teigė, kad šis savaitgalis nepasižymėjo nei pažeidimų gausa, nei KET pažeidėjų įžūlumu. Vis dėl to priekaištų šį sekmadienį pareigūnai neturėjo tik Švenčionių ir Ukmergės gyventojams.

Iš neturinčiųjų teisės vairuoti penketo, du vairuotojai įkliuvo Vievyje, o po vieną – Trakuose, Elektrėnuose ir Nemenčinėje.

Būtent šioje Vilniaus rajono gyvenvietėje įkliuvo vyras su „Mercedes“, vežęs keleivę. Sūnus su motina važiavo iš bažnyčios, kur moteris lankėsi pamaldose. Paaiškėjo, kad vairuotojas buvo apsvaigęs nuo alkoholio. Jam nustatytas lengvas girtumas, tikėtina, kad mamai paslaugus vyras nebuvo išsiblaivęs nuo linksmybių išvakarėse.

Be to, pareigūnams teko sudrausminti vieną motiną, kurios automobilį vairavo nepilnametis sūnus. Jaunuolis mokosi vairuoti ir siekia įgyti pažymėjimą, tačiau be profesionalaus instruktoriaus išriedėti į gatves jam dar nevalia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius