-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnamečiai Švenčionių rajone „linksminosi“ niokodami svetimą turtą

Švenčionių policija sulaikė tris nepilnamečius, kurie „linksmindavosi“ niokodami svetimą turtą.
Geležinkelis
Geležinkelis / Sauliaus Žiūros/BFL nuotr.

Kaip rašoma Švenčionių policijos pranešime, dar balandžio mėnesį buvo gautas pareiškimas, kad balandžio 24 d. apie 23.29 val. bendrovei priklausančioje parduotuvėje Pabradėje, Architektų gatvėje, buvo sudaužytas langas-vitrina, nuostolis siekė 560 litų.

Gegužės viduryje Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate buvo gautas AB „Lietuvos geležinkeliai“ direktoriaus pareiškimas, kad šių metų gegužės 11 dienos rytą, apie 3.30 val., važiuojant šilumvežiui Pabradės mieste, po viaduku, kažkas numetė nuo viaduko akmenį, kuriuo buvo įskeltas šilumvežio priekinis stiklas ir apgadintas variklio dangtis.

Dėl šio įvykio padaryta 500 litų turtinė žala.

Po kelių dienų ir vėl buvo gautas AB „Lietuvos geležinkeliai“ direktoriaus pareiškimas, kad netoli Pabradės miesto, tarpstotėje Pabradė–Švenčionėliai, pavogti geležinkelio kilometriniai ženklai su stovais ir tvirtinimo detalėmis, nuostolis siekė 490 litų.

Dėl visų šių pranešimų Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariate buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl tyčinio svetimo turto sunaikinimo bei vagystės. Ikiteisminius tyrimus ėmėsi tirti Vilniaus apskrities VPK Švenčionių r. PK Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, kurie atlikę daug paieškos veiksmų nustatė, jog nakties metu naikindami svetimą turą „linksminosi“ Pabradės vaikų globos namų auklėtiniai.

Apklausai į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Švenčionių rajono policijos komisariatą buvo pristatyti trys minėtų globos namų auklėtiniai, kurių amžius nuo 14 iki 16 metų.

Įvykiai tiriami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius