Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnamečiai vagiliavo ganyklose

Birželio mėnesį Rusnės seniūnijoje buvo sulaikyti du penkiolikmečiai ir šešiolikmetis, kurie iš ganyklų vogė elektrinius piemenis ir jų akumuliatorius.
Karvė.
Paaugliai vogė ganyklas saugančius elektrinius piemenis ir jų akumuliatorius. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Policija Rusnė

Vietos jaunuoliai, į teisėsaugos akiratį dar nė karto nepatekę, šiuos nusikaltimus iš pradžių vykdė dviese. Paaugliai įvykdė net tris vagystes. Policijos pareigūnams jie sakė, kad vogtus akumuliatorius parduodavo už 10 litų.

Pamokė dar ir draugą, kaip per vasaros atostogas užsidirbti „nešvarių“ pinigų. Pastarasis neatsispyrė blogam draugų pavyzdžiui ir kartu  vogė iš ganyklų elektrinius piemenis, jų akumuliatorius net dienos metu. Jam pavyko pavogti du elektrinius piemenis ir akumuliatorių. Policininkams jis teigė vogdavęs tik nepažymėtus savininkų vardais ir pavardėmis daiktus.

Trečias kartas buvo lemtingas: vagišių su nusikaltimo įrankiu (pjūkleliu dėžės spynai nupjauti) ganykloje užklupo savininkas ir perdavė policininkams. Nukentėjusiesiems padaryti nuostoliai yra dideli, o įtariamųjų gautas  pelnas – vos keliasdešimt  litų.

Policija prašo gyventojų nelikti abejingiems ir informuoti policijos pareigūnus apie pastebėtus daromus teisės pažeidimus, nusikaltimus  tel. 112 arba (8441) 61224.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius