Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnametę žmoną į prostituciją įtraukusiam tauragiškiui gresia belangė

Klaipėdos pareigūnai baigė tirti pribloškiančią bylą: 22-ejų tauragiškis bus teisiamas už tai, kad pelnėsi iš savo nepilnametės žmonos prostitucijos.
Prostitucija
Prostitucija / 123RF.com nuotr.

Klaipėdos apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokuroras Ruslanas Ušinskas teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje 22 metų Tauragės rajono gyventojas kaltinamas pelnęsis iš nepilnametės sutuoktinės prostitucijos.

Ikiteisminį tyrimą atliko Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai.

Tyrimo metu nustatyta, kad kaltinamasis, pasinaudodamas dar pilnametystės nesulaukusios savo sutuoktinės pažeidžiamumu dėl psichinės negalios, taip pat prasta socialine ir finansine padėtimi, organizavo jos išnaudojimą prostitucijai.

Remiantis tyrimo metu surinktais duomenimis, vyras buvo atsakingas už skelbimų, reklamuojančių nukentėjusiosios intymias paslaugas, talpinimą, jos nuvežimą į intymių paslaugų teikimo vietas bei tokių paslaugų apmokėjimą ir kt.

Įtariama, kad šia nusikalstama veika vyras galėjo užsiimti apie 4 mėnesius.

Tauragės rajono gyventojui už tai pareikšti kaltinimai pagal Baudžiamojo kodekso 157 straipsnio („Vaiko pirkimas arba pardavimas“) 1 dalį bei 307 straipsnio („ Pelnymasis iš kito asmens prostitucijos“) 3 dalį. Kaltinamasis įpareigotas gyventi skyriumi nuo nukentėjusiosios.

Tas, kas siūlė pirkti ar pardavė vaiką prostitucijai, pornografijai ar kitoms seksualinio išnaudojimo formoms, arba kitiems išnaudojimo tikslams, gali būti baudžiamas laisvės atėmimu nuo trejų iki dvylikos metų. Asmuo, pelnęsis iš nepilnamečio asmens prostitucijos arba organizavęs nepilnamečio asmens prostituciją ar kitaip išnaudojęs nepilnametį prostitucijos tikslams, baudžiamas laisvės atėmimu nuo trejų iki dešimties metų.

Baudžiamoji byla perduota Klaipėdos apygardos teismui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius