Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepilnametis Šalčininkų rajone parduotuvę apvogė, nes „norėjo skanios dešros“

Vilniaus apskrities VPK informuoja,kad Šalčininkų rajono policjos pareigūnai apklausė nepilnametį, įtariamą vagyste iš parduotuvės.
Šalčininkų policija
Šalčininkų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policjos pranešime, sausio 15-osios naktį, Šalčininkų r., Turgelių kaime, išlaužus durų spynas buvo įsibrauta į parduotuvę „Aksvega“. Iš parduotuvės pavogta įvairių alkoholinių gėrimų, tabako gaminių, maisto produktų. Preliminari turtinė žala – 1 tūkst. 37 litų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, glaudžiai bendradarbiaudami su Prevencijos poskyrio tyrėju (apylinkės inspektoriumi), taikydami operatyvines priemones ir atlikdami kitus tyrimo veiksmus nustatė įtariamąjį.

Nepilnametis (gim.1995 m.), lydimas motinos, antradienį buvo pristatytas į policijos komisariatą. Pateikus įtarimą dėl vagystės, nepilnametis buvo apklaustas.

Nepilnametis prisipažino įvykdęs nusikaltimą. Pasak jo, skatinamas noro pavalgyti skanių dešrų, išgerti brangaus alkoholio ir neturėdamas ką veikti, sugalvojo pabandyti įsilaužti į parduotuvę. Tai jam nesunkiai pavyko - dvejos parduotuvės durys, be didelio vargo buvo atidarytos nedideliu laužtuvėliu.

Nepilnamečio gyvenimo ir buities sąlygos yra gana sunkios. Įtariamojo motina nedirba ir viena augina du vaikus, šeima gyvena iš socialinės pašalpos, šeimai išjungtas elektros tiekimas.

Motina teigė, kad maisto šeimai pakako ir sūnų charakterizavo kaip gerą ir paklusnų vaiką, nors nepilnametis pastaruoju metu ir nelankė mokyklos. Priežasčių, dėl kurių jis nelankė mokyklos, vaikinas nenorėjo įvardinti.

Kratos metu pas įtariamąjį nebuvo rasta pavogtų maisto produktų, alkoholio ar cigarečių. Paauglys paaiškino, kad jis ne tik pats naudojosi pavogtomis „gėrybėmis“, bet jomis vaišino draugus ir artimuosius. Niekas iš besivaišinusių nepasidomėjo, iš kur nepilnametis jas gavo ir nepranešė policijai, nors mažame kaime visiems buvo žinoma, kad apvogta parduotuvė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius