Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nerami naktis Vilniuje: greičio mėgėjai, išgėrusi „CityBee“ vairuotoja ir iš avarijos pabėgę čigonai

Reidas prasidėjo Geležinio vilko ir Ozo gatvių sankryžoje. Greičio mėgėjų tramdymui skirti ekipažai įsitaisė „Neste“ degalinės teritorijoje. Dėl daugybės įvykių mieste pažeidėjus stabdė vos du policijos ekipažai. Teko skubėti ir į avariją.
Kelių policijos naktinis reidas
Kelių policijos naktinis reidas / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.
Temos: 3 Romai Reidas Avarija

Pirmasis reido pažeidėjas su „Subaru“ skriejo 123 km/h greičiu. Leidžiamą greitį jis viršijo 43 km/h. Jaunajam greičio mėgėjui teks pusmečiui atsisveikinti su teisėmis. Tokiu greičiu lėkęs vairuotojas neturėjo 2 metų vairavimo stažo.

Netrukus toje pačioje vietoje buvo sustabdytas taksi vairuotojas. Jis greitį viršijo kiek mažiau – 23 km/h. Vyras galiojančių nuobaudų neturėjo, todėl atsipirks pinigine bauda.

Vėliau ekipažai persikėlė į Žvėryną. Po kurio laiko buvo sustabdytas „CityBee“ automobilis. Jį vairavo mergina. Pareigūnams jos elgesys sukėlė įtarimų.

Paprašyta pasitikrinti blaivumą, mergina nesipriešino, tačiau rezultatais neapsidžiaugė. Alkotesteris parodė 0,87 – o tai lengvas girtumo laipsnis.

Jauna mergina be baudos dar pateks ir į nuomos įmonės juoduosius sąrašus. Ji nuo šiol niekad negalės išsinuomoti „CityBee“ automobilio.

Vežė į ligoninę perdurtą draugą

Po 23 val. vakaro buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį Santariškių žiede. Atvykę pareigūnai žiedo žaliojoje zonoje aptiko tuščią „Audi“ automobilį su išsiskleidusiomis oro pagalvėmis.

Netrukus kiek tolėliau buvo sulaikyti keturi čigonų tautybės žmonės. Trys vyrai ir moteris. Jie neneigė, kad važiavo automobiliu ir pateko į avariją.

Tačiau tikino, kad tai darę tik todėl, kad kuo greičiau į ligoninę pristatytų perdurtą draugą. Išties – šalia buvo į pilvą sužeistas romas.

Nukentėjusysis ir moteris su greitąja medicinos pagalba išvyko į ligoninę, o likę du jaunuoliai atsidūrė policijos automobilyje. Policija aiškinasi eismo įvykio aplinkybes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius