Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 11 /13:36

Nerimas Klaipėdoje: dingo gyvenimo prislėgta Indra Katkutė ir jos šešiametė dukra

Pareigūnai prašo padėti surasti iš Palangos socialinių paslaugų centro pradingusias motiną Indrą Katkutę su šešiamete dukra Karina.
Dingusi Indra Katkutė
Dingusi Indra Katkutė / Klaipėdos apskrities policijos nuotr.

Paskutinį kartą I.Katkutė su dukra matyta 2016 m. vasario 8 d. Palangoje, Klaipėdos plente, tačiau iki šiol į gyvenamąją vietą negrįžo, telefonu susisiekti nepavyksta.

Kamavo suicidinės mintys

Kaip 15min pasakojo Palangos miesto socialinių paslaugų tarnybos direktorė Daiva Dekontaitė, motina su dukra centre apsigyveno sausio 4-ąją. Iki tol ji glaudėsi pas tėvą, kur sąlygos gyvenimui – prastos.

Šeima jau seniai žinoma socialiniams darbuotojams. „Bandėme padėti stotis ant kojų, ją konsultavo psichologai, nes moterį vis kamavo suicidinės mintys, kalbėjo, kad nebenori gyventi“, – pasakojo direktorė.

Jau antra para kaip negalime susisiekti su Indra. Darosi neramu, nes žinome, kad ji labai palaužiama.

Vasario pradžioje motina su dukra sunegalavo. Vasario 8-osios rytą jos išėjo iš centro pas gydytoją. Tačiau taip ir nebesugrįžo. Dar tą pačią dieną socialinėms darbuotojoms pavyko prisiskambinti mobiliuoju telefonu. Indra paaiškino esanti Klaipėdoje pas tetą.

„Tėvas patvirtino, kad kažkokia teta gyvena Klaipėdoje. Tačiau ir pats tiksliai nežino, kur. Net neturi jokių jos konktaktų. Šiandien jau antra para kaip negalime susisiekti su Indra. Darosi neramu, nes žinome, kad ji labai palaužiama“, – nerimavo D.Dekontaitė. 

I.Katkutės požymiai: žemo ūgio, stambaus kūno sudėjimo. Buvo apsirengusi juodos spalvos striuke, tamsios spalvos kelnėmis. K.Šablauksaitės požymiai: tamsių garbanotų plaukų, smulkaus kūno sudėjimo, vilkėjo alyvinės spalvos striukę, rausvos spalvos kepurę.

Gyventojai, turintys informacijos apie I.Katkutės ir jos dukros buvimo vietą, prašomi susisiekti su Palangos m. PK Kriminalinės policijos skyriaus vyresniąja tyrėja Aurelija Japšaite-Ranciene tel. (8 5) 2199042, mob. 8 645 93581 arba trumpuoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius