Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neringiškis įkliuvo su rūkalų kontrabanda

Joninių dieną Klaipėdos teritorinės muitinės Mobiliųjų grupių skyriaus pareigūnai Nidos kelio poste sulaikė automobilį, kuriame neteisėtai gabentas kone tūkstantis pakelių cigarečių su rusiško pavyzdžio banderolėmis. Sulaikytų tabako gaminių vertė – daugiau nei 7 tūkst. litų.
Štai tokiu automobiliu neringiškis gabeno kontrabandą.
Štai tokiu automobiliu neringiškis gabeno kontrabandą. / Klaipėdos muitinės nuotr.

43 metų Neringos gyventojo I. K. vairuojamas automobilis „Ford Econoline“ iš Rusijos Federacijos į Nidos kelio postą atvyko pirmadienį, birželio 24 d., apie 15 val.    

Neringiškis muitinės pareigūnams žodžiu deklaravo gabenantis 1 litrą degtinės. Tačiau išsamaus muitinio tikrinimo metu  paaiškėjo, kad kontrabandos būdu, slepiant automobilio stogo šonuose esančiose ertmėse vyriškis paslėpęs gabeno 985 pakelius cigarečių „Java export“, „Compliment superslims“ ir „Aura slims“ su rusiškomis banderolėmis. 

Neteisėtai gabenti rūkalai ir automobilis sulaikyti. Neringiškiui surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas. Už šį pažeidimą vyriškiui gresia bauda nuo 10 000 iki 20 000 litų su cigarečių ir transporto priemonės konfiskavimu. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius