Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nesuvaldęs automobilio, Panevėžyje vairuotojas apgadino tris mašinas

Panevėžyje „Mitsubishi“ vairuotojas nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į šalia stovinčius automobilius. Nukentėjo vienas žmogus.
„Mitsubishi“ logotipas
„Mitsubishi“ logotipas / Wikipedia.org nuotr.

Ketvirtadienį apie 18.20 val. Panevėžyje, ties Pilėnų gatvėje esančiu 35 namu, rasti apgadinti keturi automobiliai – „Mitsubishi Outlander“, kurį vairavo E.G. (gim. 1970 m.), „VW Golf“, kuris priklauso panevėžietei E.K., „BMW“, kuris priklauso panevėžiečiui S.S. ir „Audi 4B“, kuris priklauso Panevėžio rajono gyventojui S.M.

Aiškinantis eismo įvykio aplinkybes nustatyta, jog automobilio „Mitsubishi Outlander“ vairuotojas, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, neatsižvelgė į kelio sąlygas, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į jam iš dešinės pusės stovinčius automobilius.

Panevėžio apskrities VPK praneša, kad eismo įvykio metu nukentėjo E.G., kuriam ligoninėje nustatytas kairiojo kelio, galvos, kaklo ir stuburo sumušimai. Vyriškiui paskirtas ambulatorinis gydymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius