Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 08 04 /2012 08 05

Netoli Elektrėnų nuo kelio nuskriejo nesuvaldytas „Honda Civic“, medikų pagalbos prireikė 4 žmonėms, sunkiausiai sužalota nepilnametė

Net keturis žmones šeštadienio vakarą po avarijos į ligoninę nuvežė Elektrėnų greitosios pagalbos medikai. Vėliau trys sužeistieji buvo paleisti gydytis namo, viena nepilnametė dėl sunkių traumų išvežta gydytis į Vilniaus ligoninę. Policija praneša, kad avariją sukėlė girtas ir vairuotojo pažymėjimo neturintis jaunuolis.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 19.30 val. įvyko Elektrėnų savivaldybėje, kelyje Abromiškės–Žebertonys, visai greta Abromiškių kaimo. Kelio vingyje nesuvaldytas automobilis „Honda Civic“ nuskriejo į griovį ir vertėsi.

Po avarijos į nelaimės vietą skubėjo ne tik policijos patruliai su greitosios pagalbos medikais, bet ir ugniagesiai gelbėtojai. Gelbėtojams buvo pranešta, kad sumaitotoje mašinoje liko užspausta mergina.

Ugniagesiai teigia, kad merginos vaduoti neprireikė, ją pavyko ištraukti dar iki ugniagesių atvykimo. Gelbėtojai vėliau tik atjungė automobilio akumuliatorių.

Po avarijos į Elektrėnų ligoninę buvo nuvežti keturi automobiliu važiavę jaunuoliai. Po medikų apžiūros „Honda“ vairuotojas Elektrėnų gyventojas 25 metų Ivanas V., keleivė Aukštadvario gyventoja A.Ž. (gimusi 1994 m.) ir keleivis A.S. (gim. 1991 m.) paleisti gydytis namo.

Tuo tarpu per avariją nukentėjusi S.Č. (gimusi 1995 m.) iš Elektrėnų dėl daugybės kaulų lūžių išvežta į Vilniaus ligoninę.

Įtariama, kad automobilio vairuotojas galėjo būti neblaivus.

Elektrėnų policija pradėjo įvykio tyrimą.

Papildyta 10.23 val.: Sekmadienį iš ryto informaciją apie šią avariją išplatino Vilniaus apskrities VPK. Kaip rašoma policijos pranešime, šeštadienį apie 19.15 val. Elektrėnų savivaldybėje, kelyje Žebertonys–Abromiškės, ties viaduku Ivanas V. (gim. 1987m.), neturėdamas teisės vairuoti, neblaivus (2.07 prom. girtumas), vairuodamas automobilį „Honda Civic“, nepasirinko saugaus greičio, neatsižvelgė į vietovės reljefą, nesuvaldęs automobilio, nuvažiavo nuo kelio važiuojamosios dalies ir apvirto.

Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas, keleivė S.Č. (gimusi 1995m.), kuri dėl daugybinių kaulų lūžių išvežta į Vilniaus GPUL gydymui ir keleivė A.Ž. (gimusi 1994m.), kuri dėl daugybinių kūno sumušimų po apžiūros Elektrėnų ligoninėje išleista gydytis į namus.

Vairuotojas sulaikytas ir patalpintas į Elektrėnų policijos komisariato areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius