Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Nežinomas automobilis Vilniuje taranavo „Toyota“ ir paspruko, nukentėjusi vairuotoja pagalbos ieškant bėglio kreipėsi ne tik į policiją, bet ir į radijo klausytojus

Vilniaus policija tiria incidentą, per kurį dar tikslinamos markės automobilis taranavo moters vairuojamą „Toyota“ ir iš įvykio vietos paspruko. Žmonės per incidentą nenukentėjo.
Policija
Policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Avarija apie 16.15 val. įvyko Rasų g. ir Dunojaus g. sankryžoje. Automobilis, kurio markė dar tikslinama, trenkėsi į moters vairuojamą automobilį. Avariją sukėlusi mašina iš įvykio vietos nuvažiavo. Žmonės per incidentą nenukentėjo.

Vilniaus apskrities VPK redakcija sužinojo, kad apie avariją pareigūnus informavusi automobilio „Toyota“ vairuotoja nespėjo įsiminti iš įvykio vietos pasprukusio automobilio markės. Tačiau atkreipė dėmesį, kad tai buvo pilkas automobilis, jį vairavo jaunas vairuotojas. Mašinoje buvo dviese.

Moteris pareigūnams pasakė bėglio valstybinio numerio raides. Ji taip pat tvirtino, kad automobilis nuvažiavo Olandų g. link.

Maža to, moteris kreipėsi ir į vieną radijo stotį. Klausytojų buvo prašoma atkreipti dėmesį į pilką automobilį sudaužytu priekiu.

Vilniaus policijos pareigūnai pradėjo įvykio tyrimą. Jei bus surastas, avarijos kaltininkui už pasišalinimą iš įvykio vietos gresia tūkstantinė bauda.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius