Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norėdamas išsimiegoti už grotų girtas 18-metis išdaužė komisariato durų stiklus

Pirmadienį prie Marijampolės policijos komisariato įėjimo siautėjęs girtas 18-metis teisinosi, kad taip pasielgė norėdamas patekti už grotų ir išsimiegoti. Grįžti namo jam neva trukdė konfliktas su tėvais.
Išdaužti stiklai
Išdaužti stiklai / Marijampolės apskrities VPK nuotr.

Kaip 15min informuoja Marijampolės apskrities policijos Komunikacijos grupė, pareigūnai sulaikė aštuoniolikmetį, kuris sausio 2 dieną, apie 8 val., akmeniu išdaužė Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato įėjimo durų stiklą.

Sulaikytas neblaivus (1,37 prom. alkoholio) marijampolietis savo chuliganiškus veiksmus paaiškino tuo, kad po švenčių susipykęs su namiškiais ir neturi kur išsimiegoti.

Nakvynė vaikinui gali kainuoti brangiai – Marijampolės apskr. VPK dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Už tai jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Jam teks atlyginti ir padarytą žalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius