Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijoje nusikaltęs lietuvis teisėsaugai turės aiškintis ir gimtinėje

Vilniaus oro uoste VSAT pareigūnai sulaikė iš Norvegijos grąžintą lietuvį. Nemalonumų su teisėsaugininkais užsienyje turėjęs vyras buvo ieškomas ir Lietuvos policijos.
Vilniaus oro uostas
Vilniaus oro uostas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Kaip rašoma Valstybės sienos apsaugos tarnybos pranešime, ketvirtadienį Vilniaus oro uoste budintiems pasieniečiams reisu iš Oslo atskridusio orlaivio įgula perdavė voką. Jame buvo iš Norvegijos išsiųsto 29 metų Panevėžio gyventojo dokumentai. Turimais duomenimis, vyras Norvegijos teisėsaugininkams įkliuvo už narkotinių medžiagų platinimą.

Informaciją apie panevėžietį VSAT pareigūnai patikrino turimose duomenų bazėse ir išsiaiškino, kad problemų su teisėsauga jis turi ir Lietuvoje. Panevėžietis yra nuteistas arešto bausme ir vengė ją atlikti, todėl jo paiešką buvo paskelbę Panevėžio rajono policininkai.

Sulaikytasis tą pačią dieną buvo perduotas atvykusiam paieškos iniciatoriaus konvojui.

Šiemet VSAT pareigūnai iš viso sulaikė 171 asmenį, kurio už padarytus nusikaltimus ar pažeidimus ieškojo įvairios teisėsaugos institucijos. Tarp sulaikytųjų daugiausia lietuvių, tačiau pasieniečiams taip pat yra įkliuvę teisingumo vengusių asmenų iš dar 11 užsienio valstybių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius