Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota, kaip „Saab“ vairuotojos manevras Kauno gatvėje vos nekainavo gyvybės

Kauno apskrities policiją pasiekė pilietiško gyventojo rugpjūčio 20 d. užfiksuoto įvykio vaizdo įrašas, kai Kauno Pramonės prospekte per perėją ėjusiems pėstiesiems kelionė vos nesibaigė tragiškai.
Pavojingas „Saab“ manevras Kaune
Pavojingas „Saab“ manevras Kaune / Kauno apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities policija, automobilio vaizdo registratoriumi buvo užfiksuota, kaip, dviem gyventojams pradedant eiti per perėją, pirmąja kelio juosta važiavęs automobilis „Saab“ ne tik nesustojo, bet ir nesumažinęs greičio juos apvažiavo, taip sukeldamas realų pavojų jų sveikatai ir gyvybei.

VIDEO: Kaune užfiksuotas pavojingas „Saab“ manevras pėsčiųjų perėjoje

Kauno apskrities policijos pareigūnai nustatė, kad automobilį „Saab“ tuomet vairavo Kauno miesto gyventoja, gimusi 1965 metais. Rugpjūčio 25 dieną vairuotojai buvo surašytas protokolas ir paskirta 85 eurų piniginė bauda bei teisės vairuoti transporto priemones atėmimas 3 mėnesiams.

„Žinoma, pėstieji, eidami per gatvę, turi įsitikinti, ar saugu kirsti važiuojamąją dalį, tačiau ir vairuotojams reikia itin susikaupti. Neretai blogos oro sąlygos ne tik mažina matomumą, bet ir prailgina stabdymo kelią.

Tam, kad kelionė nesibaigtų skaudžiu eismo įvykiu, kelyje elkimės itin atidžiai ir atsakingai. Nepamirškime – artėja Rugsėjo 1-oji. Į gatves sugrįš ne tik iš atostogų grįžtantys vairuotojai, bet ir atostogavę mažieji mūsų eismo dalyviai. Tad raginame – saugokime vieni kitus kelyje“, – atkreipti dėmesį į intensyvėjančius eismo dalyvių srautus ragina Kauno apskrities policijos atstovas Andrius Bubulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius