-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota kuriozinė avarija Kaune: mikroautobusas paisė ištisinių linijų, bet neišvengė troleibuso

Antradienio rytą Kaune susidūrė troleibusas ir mikroautobusas, kuomet pastarojo vairuotojas stengėsi apvažiuoti didelę keleivinę transporto priemonę, žūtbūt nepažeidus dvigubos ištisinės linijos taisyklės.
kaune-mikroautobusas-apmaudziai-rezesi-i-troleibusa
Įvykio vietoje

„Netilpo“, – lakoniškai pakomentavo vaizdo įrašą feisbuke paviešinęs Kęstutis M., turėdamas omeny tarpą tarp dvigubos linijos, skiriančius priešpriešiais judančius srautus, ir troleibuso šono. Iš vaizdo medžiagos akivaizdu: jei mikroautobuso vietoje būtų siauresnis automobilis, avarija P.Lukšio gatvėje tikriausiai neįvyktų.

VIDEO: Kaune mikroautobusas apmaudžiai rėžėsi į troleibusą

Filmuotą medžiagą „Facebook“ grupėje komentavęs Mindaugas M. pasidalijo mintimis, jog ir viešojo transporto įmonės vairuotojas netiesiogiai atsakingas už šį įvykį, ir tik vaizdo įrašas palieka kaltu būtent mikroautobuso vairuotoją: „Jeigu jis nekirto dvigubos ištisinės, tai trūlas stovi per dvi eiles ir lieka kaltas. Jis važiavo savo juosta ir kažkoks trūlas stovi iš savos išlipęs.

Troleibuso vairuotojas liktų kaltas, bet vaizdo įrašas maišo kortas.

Troleibuso vairuotoją šitas įrašas tik išgelbėti gali, nes pagal schemą, trūlas netinkamai stovi ir liktų kaltas, bet įrašas maišo kortas.“

Avarija įvyko apie 8 val., rytinio piko metu. Įvykis Kauno Eigulių rajone šiek tiek sujaukė ir visuomeninio, ir kito transporto eismą, nes vairuotojams prireikė laiko užpildyti avarijos deklaraciją (policija į įvykį nebuvo kviesta).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius