Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nufilmuotas lyg apdujęs vilnietis, kuris stotelėje keistai užpuolė merginą

Policija prašo visuomenės pagalbos – atpažinti tarsi apsvaigusį jaunuolį, galimai padariusį nusikalstamą veiką.
Užfiksuotas įtariamasis
Užfiksuotas įtariamasis / Kadras iš filmuotos medžiagos

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriuje atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 str.).

Š. m. gruodžio 2 d. apie 21 val. 25 min. Vilniuje, Sausio 13-osios g., prie parduotuvės „Lidl“, tyrimo metu nenustatytas jaunuolis mėtė sniego gniūžtes į viešojo transporto stotelėje stovinčią merginą (gimusią 1999 m.), o nepataikęs priėjo nukentėjusiajai iš nugaros ir kartą kumščiu sudavė į galvą.

VIDEO: Neadekvatus jaunuolis Vilniuje įtariamas merginos užpuolimu

Pareigūnai nustatė, kad šią nusikalstamą veiką galimai padaręs jaunuolis pėsčiomis ėjo nuo Karoliniškėse esančios parduotuvės „Norfa“ požeminės perėjos link.

Jaunuolis kalbėjo su akcentu.

Vaizdo įraše užfiksuotas jaunuolis yra apie 1,75 cm ūgio, apie 18-30 m. amžiaus, vidutinio kūno sudėjimo. Vilkėjo mėlyną striukę su gobtuvu, mūvėjo tamsias kelnes, avėjo rudos spalvos „Timberlake“ tipo batus, ant nugaros užsidėjęs tamsią galimai sportinę-laisvalaikio kuprinę su raudona kišenėle. Jaunuolis kalbėjo su akcentu.

Kadras iš filmuotos medžiagos/Užfiksuotas įtariamasis
Kadras iš filmuotos medžiagos/Užfiksuotas įtariamasis

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos ‒ asmenis, ką nors žinančius apie šio įvykio aplinkybes ar atpažinus nusikalstamą veiką galimai padariusį jaunuolį, susisiekti su Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiuoju tyrėju Tomu Jankausku, tel. 8 602 20699, el. p. tomas.jankauskas1@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius