-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuotas VW bandymas bėgti nuo policijos: prie vairo – girtas šešiolikmetis

Kasdien keliuose kontroliuodami eismo dalyvius, Telšių apskrities policijos Kelių policijos skyriaus pareigūnai ir toliau didžiausią dėmesį skiria neblaiviems vairuotojams demaskuoti. Tai – viena opiausių ir didžiausią nerimą keliančių problemų, turinčių ypatingą svarbą eismo saugumui.
vw-vairuotojas-pabande-begti-nuo-policijos
Įvykio vietoje

Praėjusią savaitę, Mažeikiuose ir Telšiuose nustatyti penki neblaivūs vairuotojai, kuriems nustatyti didesni nei 1,50 promilės girtumai. Visų jų atžvilgiu pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Vienas jų, vos 16 metų automobilį vairavęs jaunuolis, ne tik neturėjo tisės ir buvo neblaivus (nustatytas 2,01 promilės girtumas), bet ir nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustoti.

„VW Passat“ automobiliu sprukęs nepilnametis, gaudynėse pralaimėjęs policijos ekipažui, buvo priverstas sustoti.

Vėliau paaiškėjo, kad dėl tokio poelgio, vairavimo patirties neturintis jaunuolis rizikavo ne tik savo, bet ir automobiliu kartu važiavusio devynmečio gyvybe.

VIDEO: Girtas teisių neturintis šešiolikmetis bandė bėgti nuo policijos

Kaip rašoma Telšių apskrities policijos pranešime, vykdytų eismo dalyvių kontrolių metu, praėjusią savaitę ne mažesnis policijos pareigūnų dėmesys buvo skiriamas ir transporto priemonių važiavimo greičio kontrolei.

Iš viso nustačius 23 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus, beveik pusė jų, t. y. 10 eismo dalyvių, važiavo daugiau kaip 40 km/h didesniu greičiu nei leistina, kas kelia didelę riziką eismo saugumui. Dalis vairuotojų dėl viršyto važiavimo greičio ne tik privalės mokėti pinigines baudas, bet ir praras teisę vairuoti.

Eismo dalyvių kontrolių metu, buvo nustatyta ir daugiau Kelių eismo taisyklių pažeidimų: vairavimas neturint tam teisės, motociklo skleidžiamo garso viršijimas pagal techninę charakteristiką, vairuojant naudojimasis rankomis mobiliaisiais telefonais, saugos diržų nesegėjimas ir kiti pažeidimai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius