Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuotos gaudynės: „Golfo“ vagys spruko be stabdžių, bet policija juos „uždarė į dėžutę“

Spalio 26-ąją, jau po vidurnakčio, patruliuodami Lazdijų mieste, Kauno gatvėje pareigūnai pastebėjo „Volkswagen Golf“ automobilį, kuris pavojingai manevravo kelyje. Pareigūnams kilo įtarimų, kad vairuotojas gali būti neblaivus, todėl priėmė sprendimą automobilį sustabdyti patikrinimui.

Įjungus raudonos ir mėlynos spalvos švyturėlius bei garsinį signalą patruliai stabdė automobilį, tačiau jo vairuotojas nepakluso reikalavimams ir padidinęs greitį toliau važiavo Rudaminos miestelio kryptimi.

Prasidėjus golfo persekiojimui, prisijungė ir dar vienas Lazdijų r. PK patrulių ekipažas.

Alytaus VPK nuotr./Įvykio vietoje
Alytaus VPK nuotr./Įvykio vietoje

Bėglys nuolat pažeidinėjo KET, pavojingai manevravo, išvažiuodavo į priešpriešinę eismo juostą, kėlė pavojingas avarines situacijas, kelyje esančioms transporto priemonėms. Tokiais veiksmais kėlė pavojų eismo saugumui, žmonių sveikatai ir gyvybei.

Bevažiuojant link Marijampolės savivaldybės ribų, buvo pranešta kolegoms iš Kalvarijos apie nestojusį automobilį ir, kad reikalinga jų pagalba.

Bėgliui pavyko apvažiuoti kelio važiuojamojoje dalyje patiestą priverstinio stabdymo priemonę, tačiau pasitaikius progai, Lazdijų r. PK pareigūnai aplenkė sprunkantį automobilį ir jį užblokavo.

„VW Golf“ po persekiojimo sustabdytas Kalvarijoje. Persekiojimo metu apgadinti du Lazdijų r. PK tarnybiniai automobiliai.

Paaiškėjo, kad automobilį vairavo neturintis teisės vairuoti transporto priemones, neblaivus (1,17 prom.) 26 metų, policijai gerai žinomas, vyras. Kartu su juo vyko neblaivus (1,76 prom.) 35 metų keleivis.

Paklausus asmenų kam priklauso minėtas „Volkswagen Golf“, vyrai prisipažino, kad pavogė jį Druskininkuose. Paaiškėjo, kad automobilis priklauso 79 metų druskinininkietei.

Vyrai už savo poelgį turės atsakyti įstatymo numatyta tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius