Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 23 /2013 11 24

Nuo kelio nuskriejęs automobilis Širvintų rajone rėžėsi į medžius, žuvo du vyrai

Du žmonės žuvo šeštadienio vakarą Širvintų rajone nuo kelio nuskriejus ir į medžius įsirėžus lengvajam automobiliui „Volkswagen Touran“. Avarijos priežastys kol kas nežinomos. Dėl incidento kelias nelaimės vietoje buvo visiškai uždarytas.
Avarijos vietoje Širvintų r.
Avarijos vietoje Širvintų r. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad pranešimas apie avariją Širvintų r., Čiobiškio seniūnijos kelyje Čiobiškis-Gelvonai 2 km gautas apie 19.57 val. Skambinę žmonės sakė, kad lengvasis automobilis atsitrenkė į medį, mašinos viduje prispausti du kūnai.

Į įvykio vietą iš karto buvo išsiųsti policijos patruliai, greitosios pagalbos medikai ir ugniagesiai gelbėtojai. Atskubėję gydytojai konstatavo, kad automobiliu „Volkswagen Touran“ važiavę du vyrai yra negyvi, jiems padėti jau negalima.

Ugniagesiai abu kūnus iškėlė iš automobilio. Gelbėjimo įrangos naudoti nereikėjo, vyrai nebuvo užspausti.

Pasak pareigūnų, avarijoje žuvo vietos gyventojai. Vienas jų gimęs 1972 m., kitas irgi panašaus amžiaus. Vieno vyriškio namuose be tėvo liko metų sūnus.

Dėl ko įvyko avarija, kol kas nežinoma. Nors šeštadienio vakarą Vilniaus apskrities kelius vietomis dengė rūkas, avarijos vietoje jis nebuvo labai tirštas.

Manoma, kad automobilio greitis prieš avariją buvo nemažas. Įsirėžęs į medžius automobilis nulaužė vieną eglę, ji pakibo virš automobilio. Pareigūnai turėjo ieškoti miškininkų technikos, kad automobilį būtų galima saugiai ištraukti ant kelio.

Į įvykio vietą atvažiavęs miškininkų traktorius laikė nulaužtą eglę, kol automobilis buvo ištrauktas ant kelio. Mašina smarkiai suniokota.

VIDEO: Per avariją Širvintų rajone žuvo du žmonės

Kol policija ir gelbėtojai dirbo įvykio vietoje, kelias ties avarijos vieta buvo visiškai uždarytas.

Širvintų policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi nelaimės aplinkybes. Ar automobiliu važiavę vyrai buvo blaivūs, paaiškės ištyrus jų kraują.

Tai jau antra avarija Vilniaus apskrityje per vieną parą, kuomet žūsta iš karto du žmonės. Naktį iš penktadienio į šeštadienį Vilniuje automobiliui nuskriejus nuo kelio ir įsirėžus į medį taip pat žuvo du žmonės.

Papildyta: Sekmadienį pranešimą apie avariją išplatino Policijos departamentas.

Kaip rašoma pranešime, šeštadienį apie 20 val. Širvintų r., kelio Musninkai–Čiobiškis–Gelvonai 14 km, automobilis „VW Touran“, kurį vairavo A.T. (gim. 1981 m.) nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į medį.

Eismo įvykio metu žuvo vairuotojas ir kartu važiavęs E.P. (gim. 1972 m.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius