Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo kelio nuvažiavęs vilkikas užtvėrė kelią Tauragė-Žukai

Trečiadienį apie 15 val. kelyje Tauragė-Žukai sukdamas iš šalutinio miško kelio nuo jo nuslydo vilkikas. Niekas nenukentėjo, bet kelio ruožas buvo užtvertas. Mišką čia kerta ir jo ruošinius gabena Telšių rajone registruota bendrovė UAB „Kietasis biokuras“.
Iš miško išvažiuojantis vilkikas neišlaikė lygsvaros ir nuslydęs nuo kelio užtvėrė eismą abiem kryptimis
Iš miško išvažiuojantis vilkikas neišlaikė lygsvaros ir nuslydęs nuo kelio užtvėrė eismą abiem kryptimis / Žydrūnės Jankauskienės/„Tauragės kurjerio“ nuotr.

Nelaimė nutiko apie 15 val. Įvykio vietoje sutikti vyrai kalbėjo, kad avarija nutiko tuomet, kai miško drožles gabenantis vilkikas bandė įsukti į pagrindinį kelią.

Maždaug iki 16 valandos kelias nebuvo visiškai užtvertas – drąsesni vairuotojai ryžosi išmanevruoti pro abi eismo juostas užtvėrusio vilkiko priekį. Vienai visureigio vairuotojai nepasisekė – ji užkabino vilkiko bamperį vairuotojo pusės durimis. Tačiau vėliau ir ši galimybė dingo. Tad artinantis 17 valandai iš abiejų pusių ėmė rikiuotis mašinų eilės. Joms pravažiuoti nebebuvo jokios galimybės – vairuotojui į pagalbą atskubėjo kolegos: miško medieną gabenantis miškovežis, kita miško technika. Sunkiasvorės mašinos prilaikė pasvirusią transporto priemonę, kurią galiausiai buvo nuspręsta iškrauti. Priekaba pasirodė esanti pernelyg sunki, kad ją būtų galima išvilkti iš griovio neiškrautą.

17 val. darbai tebevyko. Kiek jie užtruks, niekas nesiryžo spėlioti. Tad vykstantieji į Žukus arba iš Žukų į Tauragę turėtų rinktis aplinkkelius. Vietos gyventojai sakė, kad visureigiais maršrutą galima įveikti riedant miško keliais.

Daugiau įvykio nuotraukų galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius