Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo kelio Vilniuje nuvažiavęs automobilis atsidūrė šiltnamyje, vairuotojas atsipirko be įbrėžimų

Trečiadienio vėlyvą vakarą Vilniuje vairuotojas kelionės tikslą baigė anksčiau laiko ir kiek netikėtoje vietoje – šiltnamyje. Kaip pasakojo 15min žurnalistui, siekdamas išvengti avarijos, išvažiavo iš važiuojamosios dalies, o susidūręs su šaligatvio borteliu nebesugebėjo suvaldyti automobilio.

Anot vairuotojo Tomo, važiuodamas Kalvarijų gatve Jeruzalės mikrorajono link prieš save pamatė stabdantį automobilį. Vos supratęs, kad nesuveikė stabdžiai, nusuko automobilį šonan.

„Važiavau Kalvarijų gatve, prieš mane sustojo mašina. Pas mane nesudirbo stabdžiai, tai kad išvengčiau smūgio, nusukau ant šaligatvio ir atsidūriau šiltnamyje. Viskas taip ir buvo“, – sako jis pridėdamas, kad greičio esą neviršijo.

Anot Tomo, susidūręs su borteliu, nebesugebėjo nuspausti stabdžio darsyk, mat koja nušoko nuo pedalų.

Įvažiuodamas į kito žmogaus kiemą, vairuotojas sulygino kelias tvoras, sulaužė ir kiaurai prakiurdė šiltnamį. Laimei, nei jis pats, nei aplinkiniai nenukentėjo.

„Viskas gerai, tvarkoj [jaučiuosi]. Smūgis nedidelis buvo, net oro pagalvės neiššovė“, – tikino jis.

Netikėto radinio savo kieme išėję pasižiūrėti šeimininkai gerokai nustebo. „Atsiprašau“, – jiems tarė Tomas. Šiltnamio savininkai didelių pretenzijų vairuotojui neteikė. Tikėtina, nuostoliai bus atlyginti gražiuoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius