-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo narkotikų platintojo nukentėjęs Arvydas Macijauskas: „Nenoriu svetimu krauju ir tėvų ašaromis suteptų pinigų“

Teismas sostinėje toliau nagrinėja baudžiamąją bylą, kurioje futbolininkas Edgaras Dančenkovas kaltinamas buvusio krepšininko Arvydo Macijausko užpuolimu ir sumušimu.
Arvydas Macijauskas
Arvydas Macijauskas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Nuo narkotikų platintojo nukentėjęs buvęs krepšininkas Arvydas Macijauskas teigia, kad jam nereikalingi jį užpuolusio ir dantį išmušusio Edgaro Dančenkovo pinigai, todėl patirtą neturtinę žalą sportininkas prašo priteisti Vilniaus miesto sutrikusio vystymosi kūdikių namams. „Man nereikalingi svetimu krauju ir vaikų tėvų ašaromis sutepti pinigai“, – penktadienį teisme sostinėje apsilankiusį Arvydą Macijauską cituoja delfi.lt.

Kaip žinoma, Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas nagrinėja baudžiamąją bylą, kurioje dėl buvusio krepšininko užpuolimo teisiamas futbolininkas E.Dančenkovas (žr. susijusius straipsnius).

Šio teismo proceso uoliai vengęs A.Macijauskas penktadienį netikėtai pasirodė posėdyje.

Teismui nukentėjusysis pasakojo, kad lemtingą vakarą grįžęs prie savo namų sostinės Savanorių prospekte pamatė triukšmingą įtartiną kompaniją ir stengėsi jos išvengti. Juolab segėjo 100 000 litų vertės laikrodį, turėjo naują mobilųjį ir krūvą grynųjų.

Tačiau vienas iš kompanijos narių prie jo prisikabino.

Delfi.lt cituoja A.Macijausko liudijimą: „Gimus sūnui, pilnas džiaugsmo ir ypatingų emocijų grįžau taksi namo – prieš tai aplankiau savo ir žmonos tėvus, buvau susitikęs su draugais, išgėriau šampano taurę. Prie savo namų pamačiau grupę jaunuolių, žinojau, kokia publika čia renkasi, todėl tiesiai ėjau link namų durų. Tada vienas jaunuolis priėjo prie manęs ir ėmė užgaulioti. Matydamas tų žmonių gyvenimo stilių, supratau, kad tai viskuo gali pasibaigti, todėl net nestabtelėjęs nuėjau į laiptinę. Bet į mane buvo mestas bokalas alaus, spjauta į nugarą, girdėjau užgauliojimus visokiausiais žodžiais, buvo griebta už rankos, ant kurios buvo 100 000 litų kainavęs laikrodis. Tada užėjau į laiptinę ir dar net nespėjau atrakinti durų, kai priėjęs tas žmogus vėl griebė man už rankų, grasino užmušti, sakė, aš tave išjungsiu, viską atimsiu, ir šampano buteliu ar bokalu trenkė man į veidą.“

A.Macijauskas prašo priteisti iš teisiamojo 10 000 litų neturtinei žalai atlyginti, bet pinigus žada skirti kūdikių namams.

Rudenį šios bylos nagrinėjimas teisme bus tęsiamas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius