-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo pasieniečių sprukęs neblaivus šalčininkietis įlėkė į griovį

Šalčininkų rajone nuo pasieniečių sprukęs neblaivus vyras automobiliu nulėkė į pakelės griovį, dar bandė priešintis pasieniečiams, todėl buvo surakintas antrankiais.
Alkoholio matuoklis
Alkoholio matuoklis / Martyno Vidzbelio/Scanpix nuotr.
Temos: 1 Šalčininkai

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad šeštadienį vėlai vakare VSAT Vilniaus rinktinės Gintaro Žagunio užkardos pasieniečių patruliai budėjo Šalčininkų rajono Abolių kaimo prieigose.

Artėdami prie vienos iš sankryžų VSAT pareigūnai pamatė kelkraštyje stovintį automobilį Audi 100 Avant be priekinio stiklo, o mažinos priekis buvo sudaužytas. Prie jos stovėjo du asmenys.

Pasieniečiai sustabdė savo visureigį ketindami sužinoti, kas įvyko. Pastebėjęs VSAT pareigūnus vienas iš asmenų įšoko į automobilį ir dideliu greičiu leidosi sprukti.

Pasieniečiai įjungtais švyturėliais ir garso signalais pradėjo jį persekioti. Per garsiakalbį vairuotojui buvo nurodyta sustoti, tačiau jis nepakluso. Maždaug po kilometro gaudynių bėglys nesuvaldė automobilio, nulėkė nuo kelio ir sustojo griovyje.

Vairuotojas dar bandė pabėgti į greta esantį mišką, tačiau atskubėjusių pasieniečių buvo pasivytas. Sulaikomas jis priešinosi, todėl VSAT pareigūnai vyrą surakino antrankiais.

Paaiškėjo, kad smarkuolis buvo gerokai apgirtęs – jam nustatytas 2,5 promilių girtumas.

Pasieniečiai iškvietė Šalčininkų rajono pareigūnus, kurie 21-erių Šalčininkų rajono gyventojui už vairavimą neblaiviam pradėjo administracinės bylos teiseną.

Pasieniečiai vyro automobilį perdavė policininkams, o Šalčininkų rajono gyventoją nuvežė į G. Žagunio užkardą. Čia jam už nepaklusimą pasieniečiams pradėta administracinės bylos teisena.

Vyrui įteikus šaukimą trečiadienį atvykti bylos nagrinėjimui jis buvo paleistas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius