Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuo peilio ašmenų nukentėjo du žmonės: Vilniuje dukra įtariama perpjovusi tėvui šlaunį, Mažeikiuose vyrui perdurta krūtinė

Dėl durtinių žaizdų į ligoninę kreipėsi du asmenys. Vilniuje gyvenantis vyras teigė, kad jį sužalojo dukra, Mažeikiuose nukentėjusįjį užpuolę asmenys uždaryti į areštinę.
Peilis
Peilis / 15min.lt nuotr.

Ketvirtadienį apie 9 val. į Vilniaus ligoninę kreipėsi ir dėl pjautinės žaizdos šlaunyje bei viso kūno nubrozdinimų gydomas ambulatoriškai J.M. (gim. 1957 m.), kuris medikams paaiškino, kad antradienį apie 20 val. Vilniuje, Gerosios Vilties gatvėje, bute, jį sužalojo dukra.

Ketvirtadienį apie 21.49 val. Mažeikiuose, Miesto laukų gatvėje, prie Ventos upės, grupė asmenų peiliu sužalojo J.V. (gim. 1974 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir nugaroje paguldytas į ligoninę.

Policijos departamentas praneša, kad įtariamieji J.P. (gim. 1967 m.) ir V.Ž. (gimusi 1982 m.) sulaikyti ir uždaryti į areštinę. J.P nustatytas 3,57 promilės girtumas, V.Ž. nustatytas 2,49 promilės girtumas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius