Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo policijos sprukęs vagių mikroautobusas Vilniuje pakibo ant bėgių

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį metalo pavogti bandžiusiems sostinės nusikaltėliams nepasisekė net du kartus. Pirmą kartą – kai juos pamatė įmonės sargas ir apie vykdomą nusikaltimą informavo policiją. Antrą kartą – kai policijos persekiojamas vagių mikroautobusas pakibo ant geležinkelio bėgių.
Mikroautobusas ant bėgių
Mikroautobusas ant bėgių / 15min.lt nuotr.

Šiek tiek prieš vidurnaktį Vilniaus policija gavo sostinės pakraštyje įsikūrusios įmonės sargo pranešimą, kad keli asmenys įmonės teritorijoje vagia metalą. Į įvykio vietą buvo nusiųstas policijos patrulis.

Pareigūnai užklupo vagis nusikaltimo vietoje. Nusikaltėliai, pamatę policininkus, šoko į savo mikroautobusą „Ford Transit“, į kurį buvo kraunamas metalas, ir bandė sprukti. Iš pradžių mikroautobusas važiavo miško keliukais, vėliau vairuotojas nusprendė tiesiog kirsti geležinkelio bėgius. Jų mikroautubusui, kuris buvo prikrautas vogto metalo, įveikti nepavyko.

Mikroautobusas ant bėgių pakibo Kirtimų g., patruliai sulaikė vieną įtariamąjį, tačiau mikroautobuso nutempti į šoną policijai nepavyko, pagalbos teko kreiptis į ugniagesius.

Gelbėtojai pagalbos skambučio iš policijos sulaukė apie 0.07 val. Kaip informuoja Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, ugniagesiams buvo pranešta, kad „bėgdamas nuo policijos pareigūnų mikroautobuso „Ford Transit“ vairuotojas užvažiavo ant geležinkelio bėgių, kur automobilis užstrigo“.

Dėl sunkaus privažiavimo, į įvykio vietą buvo išsiųsta autocisterna „ZIL 131“. Prikabinę lyną gelbėtojai šiaip ne taip mikroautobusą nutraukė nuo bėgių.

Mikroautobusui pakibus ant bėgių, įvykio vietoje dvi valandas turėjo praleisti ir prekinis traukinys. Jo mašinistas laiku pamatė ant bėgių pakibusį mikroautobusą ir spėjo paskambinti į policiją bei sustabdyti lėtai važiavusį traukinį.

Sulaikytas įtariamasis uždarytas į areštinę, automobilis nugabentas į policijos komisariato aikštelę.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius