-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 23 /11:53

Nuo policijos sprukęs vairuotojas po kurį laiką trukusių gaudynių sudaužė Vilniaus patrulių tarnybinį automobilį

Policijai Vilniuje nestojęs, kaip įtariama, neblaivus vairuotojas po Holivudo filmą primenančių nuotykių turės gerai pakratyti piniginę. Bandydamas pasprukti nuo policijos šeštadienį paryčiais jis sudaužė savo mašiną ir patrulių tarnybinį automobilį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Gaudynės Vilniaus pakraštyje prasidėjo apie 5 val. Policijos patruliams nestojo automobilis „VW Passat“. Pareigūnai įtarė, kad vairuotojas gali būti girtas. Prasidėjo gaudynės.

Bėglį persekiojo net keli policijos ekipažai. Gaudynės truko apie 20 min. Vilniaus gatvėmis ir Vilniaus r. keliais. Nestojusio automobilio vairuotojas bandė sprukti Minsko pl, pro Nemėžį, Rudaminą.

Automobilio „VW Passat“ vairuotojui bandant grįžti į miestą, Liepkalnio g., ties vadinamuoju Salininkų žiedu, pareigūnams pavyko užblokuoti bėglį iš priekio. Tačiau šis nesustojo, o rėžėsi į policijos automobilio galą.

Pasprukti bandęs vairuotojas čia pat buvo ir sulaikytas. Dabar jam gresia atsakomybė ne tik už nepaklusimą policijos pareigūnams, Kelių eismo eismo taisyklių pažeidimus, bet jam teks sumokėti ir už policijos automobilio remontą. Visą tai vyriškiui gali kainuoti ne vieną tūkstantį litų.

Paaiškėjo, kad tėvo automobilį vairavo ir nuo policijos bandė sprukti 1989 m. gimęs Jašiūnų (Šalčininkų r.) gyventojas. Jis neturėjo vairuotojo pažymėjimo. Po avarijos vaikinas pasipriešino pareigūnams, girtumą tikrintis atsisakė.

Jaunuolis uždarytas į areštinę. Pareigūnai teigia, kad po nakties nuotykių, automobilis „VW Passat“ teismo sprendimu gali būti konfiskuotas.

Iš viso per naktį Vilniaus policijai įkliuvo mažiausiai septyni girti vairuotojai. Dauguma jų priešinosi pareigūnams, todėl atsidūrė areštinėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius