Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo sekso vergijos – į upę

Vokietijos Chemnico miestą ketvirtadienį sukrėtė lietuvės Rimos B. drama. Gelbėdamasi nuo sekso vergijos mergina nušoko nuo tilto į upę. Ją išgelbėjo atsitiktiniai praeiviai.
Jaunimo linija
Mergina suspėjo informuoti savo tėvus apie gresiantį pavojų. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.
Temos: 1 Vokietija

„Ačiū Dievui, duktė gyva. Tik nežinau, kaip ją parsivežti, kaip paimti daiktus iš šeimininkės, pas kurią dirbo“, – vakar sutrikusi „Lietuvos ryto“ žurnalistei kalbėjo Šilutės rajono Kulėšų kaimo gyventoja 56-erių Aldona B.

Moteris ketvirtadienį po pietų kreipėsi į Šilutės policiją, prašydama gelbėti nuo pražūties Vokietijoje dirbančią jos dukterį 21-erių Rimą.

Motina iš Rimos gavo trumpąją žinutę, kad ji kažkur yra laikoma prievarta, grasinama ją išvežti į sekso vergiją arba užmušti. Mergina surašė kelias pavardes ir sakinį „jei man kas atsitiktų, už tai būtų atsakingi šie žmonės“.

Vyresnioji Aldonos ir Rimo B. duktė Rima į Vokietiją uždarbiauti išvyko prieš 2 mėnesius. Darbdavę jai surado pažįstami, kurie anksčiau yra įsikūrę Vokietijoje. Mergina dirbo kambarine, buvo pakvietusi padirbėti ir savo motiną Aldoną B.

„Per mėnesį aš susidariau gerą nuomonę apie šeimininkę, net neįtarčiau, kad ji gali užsiimti prekyba merginomis“, – kalbėjo Aldona B.

Ketvirtadienį vakare Šilutės policijos komisariatą pasiekė žinia iš Chemnico, kad lietuvė Rima B., ketindama nusižudyti, nušoko nuo tilto. Bet praeivių ir specialiųjų tarnybų pastangomis ji buvo išgelbėta. Dėl nesunkių sužalojimų dabar mergina gydoma vienoje ligoninių.

„Lietuvos rytas“ rašo, kad dešimt klasių baigusi Rima yra dirbusi „Šiaudenio“ įmonėje, rišusi dekoratyvinius namų puošybos elementus iš šiaudų ir spygliuočių šakų. Dvejus metus ji niekur nedirbo, nes gyveno išlaikoma 40-mečio Gargždų gyventojo Kęsto. Bet jis su Rima B. elgėsi agresyviai, tad mergina jį paliko.

Vyras neva atvirai grasino ją persekioti, kad ir kur slapstytųsi. „Gal taip ir padarė?“ – spėlioja Kęsto keršto įbauginti abu merginos tėvai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius