Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo smilkstančių šiaudų Marijampolės savivaldybėje užsiliepsnojo mūrinis sandėlis

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 12 gesintų gaisrų ir 16 atliktų gelbėjimo darbų. Žmonių aukų pirmadienio gaisruose buvo išvengta, o ugnis tik niokojo gyventojų namus ir kitą jų turtą.
Gaisras Marijampolės savivaldybėje
Gaisras Marijampolės savivaldybėje / Marijampolės APGV nuotr.

Pirmadienį ryte Šakiuose, Bažnyčios gatvėje, užsidegė individualus gyvenamasis namas. Gaisras kilo rūsyje, kur iš šildymo katilo iškritusios žarijos uždegė ant grindų buvusias pjuvenas ir malkas. Per gaisrą sudegė rūsyje sukrautos malkos, aprūko lubos ir sienos.

Taip pat pirmadienį ryte Radviliškio rajono Kutiškių kaime dėl elektros įrangos įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų gaisras kilo daugiabučiame name. Gaisro metu išdegė elektros skydinė, aprūko laiptinė.

Marijampolės APGV nuotr./Gaisras Marijampolės savivaldybėje
Marijampolės APGV nuotr./Gaisras Marijampolės savivaldybėje

Marijampolės savivaldybės Gavaltuvos kaime ryte užsidegė prie angaro sukrauti šiaudai. Nuo smilkstančių šiaudų užsidegė ir bendrovės ,,Bio Granus“ mūrinis sandėlis. Gaisro metu apdegė apie 70 tonų šiaudų, išdegė ir buvo nuardytas pastato stogas. Iš angaro buvo išgelbėtas traktorius, šiaudų presavimo įranga, dvi talpos dyzelino, nuo ugnies buvo apsaugoti 2 šalia stovintys pastatai. Įvykis tiriamas.

Ugnis pirmadienį nuniokojo ir kelis lengvuosius automobilius. Ryte Kretingos rajono Grūšlaukės kaime užsiliepsnojo automobilis ,,Ford Focus“. Gaisro metu išdegė mašinos variklio skyrius.

Vidurdienį Utenoje, Aušros gatvėje, dėl kuro tiekimo sistemos gedimo užsidegė lengvasis automobilis ,,VW Passat“. Čia ugnis taip pat išdegino variklio skyrių.

Vakare Mažeikiuose, sodų bendrijoje ,,Rasa“ užsidegė sodo namelis. Per gaisrą apdegė prie židinio buvusi medinė lova, išdegė siena.

Naktį iš pirmadienio į antradienį Klaipėdoje, Naujakiemio gatvėje, gaisras kilo maisto prekių parduotuvėje, įrengtoje daugiabučio namo bute. Ugniagesiai pateko į parduotuvės vidų ir užgesino beįsiplieskiantį gaisrą. Gaisro metu sudegė kasos aparatas, elektrinės svarstyklės, apdegė šaldytuvas, aprūko visos patalpos. Įvykio aplinkybės irgi aiškinamos.

Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Marijampolė – Kalvarija, vakar Marijampolės gelbėtojai iš autoavarijoje  sulamdytų 3 automobilių išlaisvino 3 prispaustus žmones ir perdavė juos iškviestiems medikams.

Kelmės ugniagesiai pirmadienį Vytauto Didžiojo gatvėje supjaustė nuvirtusį medį ir nukėlė jį nuo lengvojo automobilio ,,Ford Mondeo“, o Biržų gelbėtojai iškėlė į duobę įkritusią karvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius