Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuo tarnybos nušalinti įtariamai girti pasieniečiai

Naktį iš penktadienio į šeštadienį nuo tarnybos nušalinta visa Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Lazdijų rinktinės Kapčiamiesčio pasienio užkardos pareigūnų pamaina, prajnešė naujienų portalas lrytas.lt.
Stop. Kontrolė
Stop. Kontrolė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Įtariama, kad trys iš keturių pareigūnų darbo metu buvo neblaivūs, ketvirtasis tarnybos metu miegojo valdiškame visureigyje. VSAT Imuniteto valdybos pareigūnai į Kapčiamiesčio pasienio užkardos pareigūnų saugomą valstybės sienos su Baltarusija ruožą atvyko šeštadienį, apie pusė trijų nakties. Keturi įtarimų dėl savo būklės sukėlę pareigūnai buvo rasti tarnybos ruože, praneša lrytas.lt.

Pasieniečiai Kęstutis Bražinskas, Vitalius Jaskelevičius ir Arūnas Supranavičius pasienio rokadiniu keliu atvykusių Imuniteto valdybos pareigūnų užtikti geriantys taip vadinamame atraminiame poste - ties metaline užtvara, skiriančia vieškelį, jungiantį Lietuvos ir Baltarusijos valstybes. Jų kolega Svajūnas Žibūda budėjimo metu miegojo tarnybiniame automobilyje.

Įtarus, kad pareigūnai darbe gali būti neblaivūs, iškvietus užkardos vadą Benių Talandį, vyrai pristatyti į Lazdijų ligoninės priėmimo skyrių. Čia K.Bražinskui buvo nustatytas vidutinis, V.Jaskelevičiui ir A.Supranavičiui – lengvas girtumo laipsnis. S.Žibūda buvo blaivus. Medikai girtumą pasieniečiams nustatinėjo apie šeštą valandą ryto. Prieš tai visi keturi buvo nušalinti nuo tolesnės tarnybos.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius