-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo teisėsaugos slapstęsis druskininkietis įkliuvo maršrutiniame autobuse

Kalvarijos užkardos pasieniečiai sulaikė į Lietuvą maršrutiniu autobusu grįžtantį už nusikaltimą nuteistą druskininkietį, kuris daugiau nei metus slapstėsi nuo teisėsaugos.
Pasieniečiai sulaikė policijos ieškomą druskininkietį
Pasieniečiai sulaikė policijos ieškomą druskininkietį / VSAT nuotr.

Penktadienį apie vidudienį VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybės Salaperaugio kaimo ribose, kelyje Suvalkai – Marijampolė, patikrinimui sustabdė ką tik iš Lenkijos įvažiavusį maršrutinį autobusą Berlynas-Ryga. Tokių pasirinktinių patikrinimų prie vidaus sienos su Lenkija metu pasieniečiai siekia išaiškinti nelegalios migracijos atvejus, įvairius nusikaltimus ar pažeidimus. Kalvarijos užkardos pareigūnai tokių pasirinktinių patikrinimų metu patikrina apie 0,6 proc. visų per sieną su Lenkija vykstančių asmenų ir transporto priemonių.

Autobuso patikrinimo metu pasieniečiai nustatė, kad vieno iš keleivių, 31-erių Druskininkų gyventojo, nuo 2015 m. vasario pradžios ieškojo Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas. Kurorto gyventojas buvo nuteistas už nusikaltimą, tačiau pasislėpė.

Pasieniečiai jį išlaipino iš autobuso, kuris išvyko numatytu maršrutu. Sulaikytas druskininkietis buvo pristatytas į Kalvarijos užkardą. Vėliau pasieniečiai jį perdavė Lazdijų policijos pareigūnams.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 188 asmenis, kurių dėl įvairių nusikaltimų ar pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio valstybių teisėsaugininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius