Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo vilkiko atsiskyręs ratas rėžėsi į motociklininką – šis patyrė daugybę kaulų lūžių

Gegužės 22 dieną Telšių rajone įvyko nelaimė – nuo vilkiko atsiskyręs ratas rėžėsi į priešpriešais atvažiuojantį motociklą. Motociklininkas patyrė daugybinius kaulų lūžius, nukentėjo ir keleivė.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje/ Asociatyvi nuotr. / 15min nuotr.

Kaip praneša Telšių apskrities policija, gegužės 22 dieną 17.55 valandą Telšių rajono Kantenių kaime, Mažeikių gatvėje, kelio Anulynas–Tirkšliai 17-jame kilometre nuo blaivaus Lenkijos piliečio, gimusio 1966 metais, vairuojamo vilkiko „Daf“ su puspriekabe-cisterna nukrito kairės pusės galinės ašies ratas.

Nuskriejęs ratas atsitrenkė į priešprieša atvažiuojantį motociklą „Yamaha XV 1700“, vairuojamą vyro, gimusio 1977 metais.

Eismo įvykio metu nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris dėl dešiniojo blauzdikaulio ir dešiniojo stipinkaulio lūžių su alkūnkaulio išnirimu, dešinio šlaunikaulio, kaukolės skliauto, lateralinės kulkšnies, nosies kaulo, dešinės mentės, raktikaulio, skruostikaulio ir viršutinio žandikaulio, akiduobės dugno, daugybinių šonkaulių ir krūtinkaulio slankstelių lūžių, gydymui išvežtas į Klaipėdos universitetinę ligoninę.

Avarijos metu sužalota ir motociklo keleivė, gimusi 1982 metais, kuri patyrė dešinės rankos delnakaulio lūžį. Po medikų apžiūros Telšių Regioninėje ligoninėje ji gydosi ambulatoriškai.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius