Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuo Vilniaus policijos bandžiusiame pasprukti automobilyje aptikta narkotikų

Vilniaus policija informuoja, kad savaitgalį už įvairius teisės pažeidimus sostinėje buvo sulaikyti 89 asmenys.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 2.10 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai Laisvės pr. ir Justiniškių gatvių sankryžoje užklupo du vaikinus, išlaužusius prie spaudos kiosko esantį šaldytuvą ir grobusius ten buvusius gaiviuosius gėrimus.

Išvydę policijos tarnybinį automobilį jaunuoliai puolė bėgti, tačiau vieną iš pavyko sulaikyti. Įtariamojo – 1995 m. gimusio A.M. kuprinėje rastas pjūklas metalui pjauti, 2 puslitriniai plastikiniai buteliai su energetiniu gėrimu.

Šeštadienį apie 1.50 val. policijos patrulių ekipažas prisijungė prie kolegų iš kelių policijos, persekiojančių nesustojusį „Audi 80“. Šis automobilis, kuriuo važiavo 5 asmenys buvo sustabdytas Žvejų gatvėje.

Pas vieną iš keleivių – K.G. (gim. 1991 m.) buvo rastas polietileninis paketėlis su baltos spalvos milteliais, įtariama, narkotikais. K.G. buvo sulaikytas.

Tą pačią naktį, apie 1.47 val. į patruliuojančius pareigūnus kreipėsi M.J. (gim. 1983 m.). Jis pasiskundė, kad jį apiplėšė grupė jaunuolių. Nukentėjusysis, kartu su jo nurodytu įtariamuoju, nuvežti į komisariatą aiškintis įvykio aplinkybių.

Apie 3.50 val. pilietis pareigūnams nurodė vyriškį, įtartinai apžiūrinėjantį P.Viliešio gatvėje stovinčius automobilius. Pranešėjo teigimu, šis vyriškis turėjo įsilaužimui skirtus instrumentus ir peilį.

Sulaikytas S.Š. (gim. 1978 m.), jo kuprinėje rasti 2 peiliai, žirklės metalui kirpti, stiklo daužiklis, replės, 2 žibintuvėliai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius