Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Nuovadą užliejęs vyriškis pareigūnams grasino ginklu

Šį rytą Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato Grigiškių nuovados pareigūnus nemaloniai nustebino pro nuovados patalpų lubas besisunkiantis, varvantis vanduo – buvo akivaizdu, kad užliejo gyventojai, įsikūrę kuriame nors iš tame pačiame pastate esančių butų.
Ginklas
Ginklas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pakelti ugniagesių gelbėtojų keltuvu, policijos pareigūnai pro trečiojo aukšto langą pastebėjo užlietą butą ir jame miegantį vyriškį – šalia jo buvo matyti buvusios „puotos“ likučiai – alkoholis, užkanda.

Pareigūnams bandant pro langą patekti į vidų ir perspėti vyriškį, šis ėmė elgtis agresyviai – išsitraukęs pistoletą (vėliau paaiškėjo, kad ginklas yra galimai dujinis) nukreipė jį į policijos pareigūną. Vyrą sutramdė tik įspėjamasis pareigūno šūvis į orą.

Incidento metu į jo vietą, be ugniagesių, atvyko ir GMP brigada. Paaiškėjo, kad vanduo tekėjo iš unitazo bakelio, tačiau panašu, kad tai nėra didžiausia buto gyventojo problema – pareigūnai aptiko raštelių, atspindinčių vyriškio galimai suicidines nuotaikas. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius