-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nušauto R.Morkevičiaus treneris paskelbė apie paramos rinkimą kovotojo šeimai

Trečiadienio vakarą prie savo namų laiptinės nušautas žymus sportininkas Remigijus Morkevičius. Ši žinia sukrėtė visą dvikovinį sporto pasaulį. Kovotojas augino tris mažamečius vaikus, ketvirtasis greitu metu turėtų pasibelsti į pasaulį. Norėdamas padėti į neviltį puolusiai nužudytojo šeimai, R.Morkevičiaus treneris Kauno „Titano“ vadovas Marius Misiūnas organizuoja paramos rinkimą.
Laiptinės, kurioje gyveno nušautas Remigijus Morkevičius, prieigos
Laiptinės, kurioje gyveno nušautas Remigijus Morkevičius, prieigos / 15min nuotr.

„Visi, kas galite padėti Remigijaus Morkevičiaus šeimai, prašau paremti: Raimonda Orvydaitė, sąskaitos nr. LT157044060008009021. AB SEB bankas, SWIFT CODE-CBVILT2X“, – tokį prašymą kitą dieną po nužudymo savo asmeninėje „Facebook“ paskyroje paskelbė M.Misiūnas.

Anot trenerio, šiuo metu svarbiausi yra be tėčio likę maži R.Morkevičiaus vaikai ir jo moteris, kuriuos jis be proto mylėjo. Šiuo metu Raimonda laukiasi trečiosios judviejų su Remigijumi atžalos. Ji gali gimti bet kurią akimirką. Šeimoje auga ir R.Orvydaitės sūnus iš ankstesnių jos santykių.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Remigijus Morkevičius su mylimąja Raimonda
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Remigijus Morkevičius su mylimąja Raimonda

Ketvirtadienį aplankęs auklėtinio R.Morkevičiaus draugę, M.Misiūnas išreiškė jai užuojautą: „Gims vaikutis, niekada nematęs savo tėčio. Taigi juose teka Morkevičių kraujas. Tai tikri Morkevičiukai. Visi dvikovinio sporto atstovai norime parodyti solidarumą, vienybę – kas kiek gali, tiek paaukos šiais šeimai. Juk moteris liko su trimis mažamečiais vaikais. Suprantama, kad pinigai neatstos skausmo, tačiau padėsime, kaip galime. Ne vienas kovotojas R.Morkevičiumi žavėjosi kaip sportininku“.

Pats R.Morkevičius turi paauglį brolį.

Pasak M.Misiūno, dėl žymaus kovotojo laidotuvių dar nėra apsispręsta – tai turėtų paaiškėti penktadienį. Į paskutinę kelionę R.Morkevičių ruošiamasi palydėti arba šeštadienį, arba po šv. Kalėdų.

„Šiandien negalvojame apie turnyrą jo garbei. Šiandien galvoje nenustoja suktis tik klausimai: kodėl, kas, už ką? Dar per anksti“, – teigė M.Misiūnas.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Marius Misiūnas
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Marius Misiūnas

Prieš mėnesį Vilniaus „Siemens“ arenoje vykusio „Hero's“ bušido turnyro metu kurį laiką profesionaliai nesportavęs R.Morkevičius pareiškė norįs į ringą sugrįžti su trenksmu.

Pasak M.Misiūno, bene geriausiu visų laikų Lietuvos kovotoju laikytas Remigijus pastarąsias tris savaites intensyviai treniravosi Kauno „Titano“ sporto klube. Bendraklubiui Sigitui Gaižauskui netgi užsiminė norįs nuvykti pasitobulinti į Tailandą. Žinoma, tik po to, kai gims naujagimis.

Kulka R.Morkevičių trečiadienio vakarą pakirto būtent grįžtantį iš eilinės treniruotės. Joje, anot bendraklubių, jis buvo linksmas kaip visada.

15min primena, kad nužudymą tiriantys pareigūnai mano, kad trečiadienį nušautas kovotojas galėjo tapti gaujų konflikto auka. Nustatyta, iš kokio ginklo galėjo šaudyti žudikas bei tai, jog į R.Morkevičių paleista daugiau nei dešimt šūvių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius