Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nusikaltėlis plėšė nuo piršto auksinį žiedą

Pranešama apie plėšimus Kaune bei Vilniaus ir Kėdainių rajonuose.
Žiedas
Žiedas / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip šeštadienį praneša Policijos departamentas, kovo 24 d. apie 2 val. Vilniaus r., Zujūnų g., Buivydiškių g., į F.A. (gimusio 1921 m.) namą, atsirakinęs duris, įsiveržė vyriškis, kuris, grasindamas šeimininkui peiliu, pagrobė 900 litų, Lietuvos Respublikos piliečio pasą bei bandė nuimti nuo žmonos G.A. (gimusios 1925 m.) piršto auksinį žiedą, bet nepavykus pasišalino. Materialinis nuostolis nustatinėjamas.

Penktadienio vakarą apie 19 val. Kaune, Taikos g., trys jaunuoliai, grasindami E.P. (gimusiam 1995 m.) peiliu, pagrobė mobiliojo ryšio telefoną. Materialinis nuostolis – 650 litų. Įtariamieji L.S. (gimęs 1996 m.) uždarytas į areštinę, o E.Š. (gimęs 1998 m.) ir N.B. (gimęs 1998 m.) apklausti.

Tą patį vakarą apie 20 val. 30 min. Kėdainių r., Dotnuvos geležinkelio stoties gyvenvietėje, Pirmūnų g., į M.P. (gimusios 1918 m.) namą pro neužrakintas duris įsiveržė trys jaunuoliai, kurie sumušė šeimininkę ir pagrobė 280 litų, kavą ir stiklainį su medumi. Materialinis nuostolis – 485 litai. Įtariamieji neblaivūs A.J. (gimęs 1996 m.), T.L. (gimęs 1993 m.) ir V.M. (gimęs 1991 m.) uždaryti į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius