Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Nusikaltėlių grupuočių susirėmimas Vilniuje po daugiabučių langais: šūviai, smūgiai strypu, spyriai į galvą

Sekmadienio rytą sostinės Baltupių mikrorajono gyventojus pašiurpino dviejų, kaip manoma, nusikalstamų grupuočių susirėmimas. Tačiau policijos atstovai įvykio nesureikšmina.
Konfliktas
Konfliktas / A. Ufarto BFL nuotr.

Sekmadienio rytą Vilniuje, Baltupio gatvės 175-ame bei gretimuose namuose gyvenančius gyventojus pažadino kiemo viduryje vykstančių riaušių triukšmas. Kaip rašo portalas delfi.lt, apie 9 val. ryto kiemą užgriuvo ir jame santykius aiškinosi apie 15 ar 20 maždaug 20–40 metų amžiaus vyriškių.

Teigiama, iš pradžių į kiemą įvažiavo keli taksi automobiliai. Po minutės juos pasivijo ir kitoje kiemo gatvės pusėje sustojo dar vienas automobilis, iš kurio išlipo keturi vyriškiai. Dar keli liko sėdėti automobilyje.

„Vyriškiai atrodė kaip ką tik po muštynių, nes buvo sumuštais veidais – vienas iš jų nešėsi geležinį strypą. Prasidėjo kova: kažkuriam buvo trenkta per galvą, pasigirdo du šūviai. Vienas vyriškis buvo kliudytas šūvio. Jis bandė keltis, bet buvo sustabdytas kojos spyriu į galvą“, – portalas cituoja masinių muštynių liudytoją.

Namo gyventoja įtaria, kad taip santykius mėgino išsiaiškinti nusikalstamų grupuočių nariai.

Tuo tarpu Vilniaus policijos atstovai delfi.lt sakė, kad konfliktavę jaunuoliai pasišalino dar iki atvykstant policijai. Pareigūnų teigimu, nukentėjusiųjų ir sulaikytųjų nėra.

15min.lt primena, kad praėjusio penktadienio vakarą viešos masinės muštynės sudrebino ir Kauno senamiestį. Kaune grupinio konflikto metu jo dalyviai talžė vienas kitą ne tik kumščiais, bet ir baro kėdėmis. Policija į įvykio vietą atvyko aistroms jau nurimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius