Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nustatyti asmenys, įtariami alyvos vagyste iš „Lesto“ transformatorinių

Šalčininkų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nustatė grupę asmenų ir pareiškė jiems įtarimus dėl 10 alyvos vagysčių iš transformatorinių, priklausančių akcinei bendrovei „Lesto“.
Transfarmatorinė
Transfarmatorinė / Vilniaus aps. VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime spaudai, alyvos vagystės,  dažnai pasitaikanti įvykdytų vagysčių rūšis tiek Šalčininkų rajone, tiek visoje Lietuvoje. Šalčininkų rajono policijos komisariate nuo metų pradžios buvo užregistruota 40 alyvos vagysčių iš transformatorinių.

Išaiškinti asmenis įvykdžiusius šias vagystes yra  sudėtinga, tačiau Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai  nuolat vykdo ikiteisminio tyrimo veiksmus bei kriminalinės žvalgybos priemones. Kruopštaus ir nuoseklaus pareigūnų darbo dėka šių metų rugpjūčio mėnesį buvo išaiškintos 8 vagystės, nustatyti jas įvykdę 7 įtariamieji ir byla kuruojančio prokuroro buvo perduota teisminiam nagrinėjimui.

Toliau intensyviai atliekant policines priemones, paskutiniu metu kriminalistams pavyko nustatyti 6 asmenis,  įtariamus įvykdžiusius 10 alyvos vagysčių iš transformatorinių. Spalio 30 dieną buvo pareikšti įtarimai E.K. (gim. 1993 m.) dėl galbūt įvykdytų 4 vagysčių ir E.T. (gim. 1986 m.) dėl galbūt įvykdytų 6 vagysčių, jam paskirtas suėmimas. Lapkričio 26 d. buvo pareikšti įtarimai E.S. (gim. 1996 m.) dėl galbūt įvykdytų 4 vagysčių. Lapkričio 27 d. buvo pareikšti įtarimai A.V. (gim. 1989 m.) dėl galbūt įvykdytų 4 vagysčių, jam paskirtas suėmimas. Gruodžio 2 d. pareikšti įtarimai V.G. (gim. 1994 m.) dėl galbūt įvykdytų 4 vagysčių, jis yra sulaikytas. Gruodžio 3 d. pareikšti įtarimai V.J. (gim. 1989 m.) dėl galbūt įvykdytų 4 vagysčių, jis yra sulaikytas. Ikiteisminius tyrimus kontroliuoja Vilniaus apygardos prokuratūros Vilniaus apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.

Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai nuosekliai tęsia ikiteisminio tyrimo veiksmus bei kriminalinės žvalgybos priemones ir tikimasi, kad alyvos vagysčių bus išaiškinta daugiau. Taip pat policija ragina gyventojus, turinčius informacijos apie alyvos vagystes,  pranešti policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius