-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tarp Kėdainių tiltą tikriausiai padegusių nusikaltėlių – ir paauglys: 25 tūkst. eurų žala

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė 4 asmenis, kurie įtariami gegužės 2 dieną padegę Kėdainiuose vienu iš simbolių laikomą „Vaivorykštės“ pėsčiųjų tiltą.
„Vaivorykštės tiltas“ po gaisro
„Vaivorykštės tiltas“ po gaisro / Portalo „Rinkos aikštė"/K.Kasparavičės nuotr./

Gegužės 2 dieną 03.34 valandą buvo gautas pranešimas, kad dega „Vaivorykštės“ tiltas per Nevėžio upę, besidriekiantis Kėdainių Kauno gatvėje. Gaisro metu išdegė dalis tilto, dėl to Kėdainių rajono savivaldybei buvo padaryta 25 000 eurų žala.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kėdainių rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnio 2 dalį (dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo).

Praėjusią savaitę buvo nustatyti keturi Kėdainių miesto gyventojai, kurie, kaip įtariama, įvykdė šią nusikalstamą veiką. Vienas iš jų nepilnametis.

Jiems gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

15min primena, kad gegužės 2 dieną 3.34 valandą Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, jog Kėdainių Josvainių gatvėje dega pėsčiųjų tiltas.

Gaisro metu išdegė apie 3 kv. m ir nuardyta apie 10 kv. m pėsčiųjų tilto dangos.

Netrukus ugniagesiams gelbėtojams prie tilto teko skubėti antrą kartą.

Gegužės 2 dieną 11.11 valandą pranešta, kad Kėdainių Josvainių gatvėje dega pėsčiųjų tilto kampas. Degė ir buvo nuardyta apie 1 kv. m medinio tilto konstrukcijų. Dėl išdegusių medinių konstrukcijų žmonėms vaikščioti per tiltą tapo nesaugu, todėl jis buvo aptvertas STOP juosta.

Apie įvykį informuotas Kėdainių civilinės saugos skyrius, Kėdainių savivaldybės administracijos direktorius, Kėdainių priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas.

Įvertinti tilto būklę į įvykio vietą gaisro dieną atvyko Kėdainių rajono savivaldybės administracijos direktorius ir inžinierius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius