Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Nustatyti du nepilnamečiai bendraklasiai, vykdę parduotuvių apiplėšimus Kaune

Dviems 2002 metais gimusiems kauniečiams, kurie yra bendraklasiai, pareikšti įtarimai dėl ne vieno įvykdyto plėšimo Kauno mieste. Kauno apskrities policijoje pradėti 5 ikiteisminiai tyrimai dėl plėšimų, kurie šiuo metu sujungti į vieną. Vaikinai pardavėjoms grasindavo peiliu.
Daugiau nei 2200 eurų iš močiutės rankų pagrobę kuršėniškiai sulaukė bausmės
Sulaikymas/ Asociatyvi nuotr. / Alvydo Januševičiaus nuotr.

Balandžio 24 d. apie 9.50 val. Kauno Prancūzų g., grasindamas peiliu pardavėjai, jaunas vyras iš kasos aparato pagrobė 210 eurų. Po savaitės, balandžio 30 d. apie 15.47 val., buvo gautas pranešimas, kad Kauno Prancūzų g., toje pačioje parduotuvėje, grasinant peiliu pardavėjai, iš kasos aparato buvo pagrobti jau 400 eurų, – informuoja Kauno apskrities policija.

Plėšimai nesiliovė. Gegužės 6 d. apie 19 val. Kauno Kalniečių g., ir vėl grasinant peiliu pardavėjai, iš parduotuvės kasos aparato buvo pagrobti 194 eurai. Gegužės 12 d. apie 16 val. ta pati parduotuvė buvo apiplėšta dar kartą. Šįkart pagrobti 170 eurų.

Gegužės 24 d. plėšikai jau grįžo į Partizanų gatvės, kai apie 16.50 val., grasinant daiktu, panašiu į šaunamąjį ginklą, iš kasos aparato pagrobė 488,40 eurų.

Paaiškėjo, jog šiuos plėšimus atliko du nepilnamečiai bendraklasiai. Abiems jaunuoliams paskirtas rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodiškai registruotis policijos įstaigoje.

Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 6-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius