-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 17 /09:12

Nustebo net policija – kaip kyšis jiems buvo siūlomas „Peugeot“ automobilis

Nuo atsakomybės už pažeidimus norintys pabėgti vairuotojai policijos pareigūnams yra prisiūlę visokių kyšių – ir kebabą, ir loterijos bilietą, net suknelę. Tačiau penktadienio vakarą pareigūnai išgirdo itin neįprastą – jiems buvo siūlomas visas automobilis.
„Peugeot 206“
„Peugeot 206“ / „Peugeot “ nuotr.

Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje pranešė, kad penktadienio vakare neblaivus vairuotojas, siekdamas išvengti atsakomybės, pateikė pareigūnams viliojantį siūlymą – „Peugeot 206“.

„Pasekmės – pilietis šiuo metu pusryčiauja areštinėje, „Peugeot 206“ saugiai pastatytas aikštelėje ir kaip kyšio dalykas bus konfiskuotas“, – informavo policija.

Paaiškėjo, jog birželio 16 d. apie 22 val. 05 min. Vilniuje, Vakarinio aplinkkelio g., 1962 m. gimęs vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės dėl to, kad automobilį vairavo neblaivus (2,39 prom.) ir sukėlė eismo įvykį, Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės vyriausiesiems patruliams siūlė savo automobilį „Peugeot 206“, kaip kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo ir kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius