Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistą verslininką Tadą Karosą rudenį vėl kvies Vilniaus teisėjai

Teismas atnaujino dėl bankroto administratoriaus papirkimo nuteisto verslininko Tado Karoso bylą. Aukštesnės instancijos sostinės teisėjai žada kruopštesnį bylos tyrimą.
Tadas Karosas paleistas iš areštinės
Tadas Karosas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vilniaus apygardos teismas, nagrinėdamas dėl bankroto administratoriaus papirkimo nuteisto verslininko Tado Karoso bei jo verslo partnerio Sauliaus Svitojaus apeliacinį skundą, nusprendė atnaujinti bylos nagrinėjimą. Teismo nuomone, pirmosios instancijos teismas neištyrė kai kurių dokumentų, kurie gali būti svarbūs nagrinėjant apeliacinį skundą.

Vilniaus apygardos teismas nustatė, kad pirmosios instancijos teismas neperskaitė ir neišnagrinėjo ikiteisminio tyrimo metu kaltinamųjų duotų parodymų bei kai kurių kitų svarbių dokumentų. Jie turi būti perskaityti ir išnagrinėti apeliacinėje instancijoje. Dėl šios priežasties nutarta atnaujinti bylos nagrinėjimą į posėdį kviečiant ir T.Karosą bei S.Svitojų, rašoma teismo pirmininko padėjėjos ryšiams su visuomene Vaidos Bytautės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Primenama, kad Vilniaus miesto apylinkės teismas 2014 m. lapkritį abu vyriškius pripažino kaltais dėl valstybės tarnautojo papirkimo ir nubaudė juos piniginėmis baudomis. Nustatyta, kad nuteistieji UAB „Čili Holdings“ patalpose bandė papirkti bankroto administratorių. Jam buvo pasiūlytas 3 765 eurų kyšis.

Bylos nagrinėjimas bus tęsiamas rudenį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius