-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuteistas 47 žmones apgavęs klaipėdietis Pavelas Golovskis

Klaipėdos miesto apylinkės teisme nuosprendį išklausė 32 metų klaipėdietis Pavelas Golovskis, kaltinamas savo naudai apgaule įgijęs didelės vertės – 47 tūkst. Lt – svetimą turtą.
Pinigai
Sukčius išviliojo 47 tūkst. Lt iš darbu užsienyje susiviliojusių žmonių. / Algirdo Kubaičio/BFL nuotr.

Kaltinamasis įdėjęs internete skelbimą žadėjo nukentėjusiesiems darbą užsienyje. Nukentėjusieji, suvilioti darbo užsienyje pasiūlymų, sumokėjo kaltinamajam po 1 000 Lt. Su nukentėjusiaisiais buvo sudaromos fiktyvios darbo sutartys, keletui net nupirkti kelto bilietai. Kai numatytą išvykimo dieną kaltinamasis nepasirodė, nukentėjusieji suprato esą apgauti.

Kaltinamasis P.Golovskis, susirinkęs iš nukentėjusiųjų pinigus, slapstėsi užsienyje, bet buvo sulaikytas Vokietijoje išdavus Europos arešto orderį. Prasidėjus teismo procesui kaltinamasis savo kaltės neneigė, gailėjosi padaręs nusikaltimą.

P.Golovskis pripažintas kaltu ir jam paskirta dvejų metų ir šešių mėnesių laisvės atėmimo bausmė, kurią paskirta atlikti pataisos namuose. Taip pat priteista atlyginti turtinę žalą nukentėjusiesiems, pareiškusiems civilinius ieškinius, rašoma Klaipėdos miesto apylinkės teismo atstovės ryšiams su žiniasklaida ir visuomene Eglės Baužienės ketvirtadienį paviešintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius